Kāda sieviete sava drauga dzimšanas dienā nolēma peldēties jūrā, tomēr pēkšņi viņu kas sakampa aiz kājas

Kāda sieviete sava drauga dzimšanas dienā nolēma peldēties jūrā, tomēr pēkšņi viņu kas sakampa aiz kājas un parāva dzelmē. Tālākais viss notika ļoti strauji. 

Jūra ir ļoti bīstama un tajā mīt dažādi plēsoņas, tomēr par laimi mums šeit Latvijā nav tik bīstama situācija kā citviet pasaulē. Un tomēr ir jābūt ļoti uzmanīgām un vērīgam.

Saskaņā ar starptautiskiem ziņojumiem sievietei, kura dzimšanas dienas svinībās Floridas līča piekrastē sastapa haizivi, izdevās izturēt šo situāciju un pēc tam saņēma medicīnisko palīdzību 14 šuvju veidā.

26 gadus veca sieviete Natālija Branda bija nolēmusi doties peldēšanas aktivitātēs saviesīgā pasākumā, svinot drauga dzimšanas dienu, kad viņa pēkšņi piedzīvoja šokējošu situāciju un par mata tiesu izglābās no nelaimes.

Sievieti zem ūdens kas satvēra, tomēr viņai izdevās izglābties. Iekāpjot laivā, viņas pavadoņi nekavējoties sniedza sākotnējo medicīnisko palīdzību un steidzīgi atgriezās laivu piestātnē, lai gaidītu neatliekamās palīdzības dienestu ierašanos.

Lasi vēl: Patīkamas ziņas visiem ”Instagram” lietotājiem; šis bija gaidīts ļoti ilgi

Slimnīca ir pārliecinājusies, ka ievainojumus patiešām radījis haizivs uzbrukums. Tiek apgalvots, ka gadījumi, kad cilvēks izglābjas no haizivs tvēriena ir ļoti reti.

Leave a Comment