Kāda Rīgas iedzīvotāja saņem ļoti interesantu rēķinu no LMT; viņa nekavējoties vērsās pie televīzijas

Kāda sieviete saņēmusi ļoti interesantu rēķinu no LMT sakaru tīkla. Pēc šī rēķina apskatīšanas viņa nekavējoties vērsās televīzijā, jo citu variantu vienkārši vairs nebija. 

Saskaņā ar rēķinu Žaneta par “Mobilo sakaru pakalpojumiem” ir parādā 2,89 eiro + PVN. Iepazīstoties tuvāk, viņa zvanīja uzņēmumam “LMT”, lai interesētos par apsūdzību.

Viņi paskaidroja, ka tas attiecas uz “mobilo sakaru pakalpojumiem” un ka viņai ir jānosūta visi turpmākie jautājumi citam uzņēmumam. Tālāk sekoja ļoti interesanta informācija.

Man ir parastais neierobežotais sarunu plāns, bet rēķinā ir norādīts, ka esmu izmantojis SIA “CDR” maksas pakalpojumus. Mani uztrauc tas, ka janvārī man bija arī divi zvani no nezināma numura, kas tika pārtraukti, kad atbildēju.

Vai nākammēnes par tiem atkal tiks iekasēta maksa? Cik viņi pievienos manam rēķinam? Vai “LMT” ir likumīgi pievienot rēķinam šādas pozīcijas? Kā es varu sevi pasargāt?

Lasi vēl: Fantastiska veiksme: trim zodiaka zīmēm 2023. gada janvāra beigās neticami veiksies

Atbilde: 

Esam pieprasījuši informāciju no pakalpojumu sniedzēja par ierīci, lapu, no kuras persona devās uz reģistrācijas lapu, un IP ierīci. Izklaides portāla abonēšanas pakalpojums tika pasūtīts no norādītā numura. Reģistrējoties lietotājs piekrīt noteikumiem un apstiprina numuru ar saņemto PIN kodu!

 

Leave a Comment