Kā uzlabot vairogdziedzera darbību: lūk kas patīk vairogdziedzerim

Kā uzlabot vairogdziedzera darbību: Palieliniet A, D un K2 vitamīnu daudzumu uzturā

Šie vitamīni ir ļoti nozīmīgi ne tikai vairogdziedzera veselībai, bet visam organismam kopumā. Neseni pētījumi ir pierādījuši, ka šo vitamīnu trūkums var novest pie nopietnām problēmām ar vairogdziedzeri.

Jūras aļģes un citas jūras zāles

Jums nepieciešams regulāri uzturā lietot aļģes un citus jūras dārzeņus, piemēram, nori, kombu un vakami, jo tie ir ļoti bagātīgi joda avoti, kuru sastāvā atrodamas daudzas organismam noderīgas vielas.

Kā uzlabot vairogdziedzera darbību: Kokosriekstu eļļa

Šai eļļai netraucē pārveidošanās no T4 uz T3, tādēļ to droši var izmantot ēdienu pagatavošanā. Šī eļļa palīdzēs samazināt svaru, uzlabos vielmaiņu, uzlabos imūnsistēmu. Dienā jālieto vismaz viena ēdamkarote.

Izvairieties no produktiem ar augstu lipekļa saturu

Daudziem cilvēkiem lipeklis var izraisīt autoimūnu reakciju, kas var novest pie autoimūnā tireoidīta sindroma, autoimūnas vairogdziedzera saslimšanas.

Lasi arī: Vairogdziedzerim un aknām palīdzēs Vangas sastādītā recepte

Kā uzlabot vairogdziedzera darbību: Lietojiet uzturā buljonu no kauliem

Šis veselīgais eliksīrs uzlabos imūnistēmu, izārstēs zarnu gļotādu, kas ir ļoti būtiska vairogdziedzera veselībai. Tādēļ izdzeriet katru dienu tasīti šī buljona kopā ar jūras aļģēm un šķipsniņu jūras sāls.

 

Relaksācija

Ja problēmas ar vairogdziedzeri ir traumas, smagas depresijas, satraucošu ziņu vai nemitīga stresa dēļ, pamēģiniet relaksējošas darbības – jogu, meditāciju vai tai-či.

Turklāt jums nevajadzētu uzturā lietot zemesriekstus vai zemesriekstu sviestu, jo to sastāvā ir goitrogēni.

 

Vēl interesanti: Lūk, kas lielisks notiks, ja liksiet nedaudz joda uz saviem papēžiem!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment