Kā tikt vaļā no melnās svītras savā dzīvē: spēcīgi buramvārdi, kas pasargās no dzīves problēmām un neveiksmēm

Katra cilvēka dzīvē mēdz gadīties arī pa kādai neveiksmei. Dažkārt tā ir tikai apstākļu sakritība, bet reizēm dažādas grūtības burtiski seko viena otrai. Šādus dzīves apstākļus pieņemts saukt par melno svītru. Un šādā gadījumā ir nepieciešams pielikt pūles, lai no tās izkultos.

Negatīvā enerģētika var vajāt mūs arī mājās. Gadījumā, ja jūsu mājoklis vairs nesagādā jums prieku,tajā nav iespējams atpūsties un sāk notikt dažādas dīvainības (plīst trauki, rodas nemitīgi konflikti, pazūd mantas, iet bojā puķes un slimo mājinieki), ir nepieciešams attīrīt enerģētiku. Jūsu vēlmes un ticība labvēlīgajā iznākumā noteikti palīdzēs sasniegt veiksmi.

Buramvārdi pret problēmām un neveiksmēm

Personīgai aizsardzībai pastāv spēcīgi buramvārdi, kas spēj atbrīvot no negatīvās ietekmes un sakārtot dzīvi.

No sākuma jums jānoskaņojas uz to, ka jūsu liktenis ir tikai jūsu pašu rokās un neviens cits nespēs to ietekmēt. Noteikti sekojiet sekojošām rekomendācijām:

pārstājiet uzskatīt sevi par neveiksminieku;

nospraudiet mērķus un noteikti cenšaties tos sasniegt (sāciet ar mazumiņu, jo veiksme ceļ pašapziņu un pašpārliecinātību);

izvairieties no kontaktiem ar jums nepatīkamiem cilvēkiem;

nekad neiesaistieties strīdos un konfliktos ar tiem, kuru enerģētika jūs ietekmē negatīvi;

izmantojiet talismanus un amuletus sev un savam mājoklim;

iemācieties it visā saskatīt arī pozitīvus momentus un nekad nenolaidiet rokas;

aizlūdziet par savu labklājību un laiku pa laikam noteikti apmeklējiet baznīcu – saskarsme ar augstākiem spēkiem un patiesa ticība spēj paveikt brīnumus.

Bet pats galvenais – nomierinieties un veiciet īpašu rituālu, kas palīdzēs jums no visām problēmām un nepatikšanām, bet galvenais atkal sajūtiet pārliecību par sevi un saviem spēkiem.

Agri no rīta, uzvelkot vecas tumšas krāsas drēbes, dodaties uz ceļu krustojumu. Aizveriet acis un iedomājaties, ka jums apkārt ir gaismas piepildīts vasaras mežs. Vējš klusiņām šalc koku galotnēs un spīd saule. Sajūtiet, ka jūs piepilda dabas spēki, kā enerģētiskās plūsmas burtiski strāvo jums apkārt. Miers, ko jūs izjutīsiet, būs nekas cits kā Zemes spēki, kas sargā katru no mums. Pēc tam dziļi paklanāties uz visām 4 debespusēm un atkārtojiet sekojošus vārdus:

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment