Kā atbrīvoties no nezāles starp bruģakmens plāksnēm? Īstenībā tas ir vienkāršāk kā domā!

Starp noturīgākajiem materiāliem var izmantot arī jumta papes, veco linoleju. Materiālu uzstādīšanas tehnoloģija un funkcionalitāte ir tāda pati kā pirmajā variantā.

Lai pagarinātu celiņa virsmas kalpošanas laiku, varat apsvērt bruģa plātņu ieklāšanu uz betona. Šī iekārta ir piemērota apgabaliem ar purvainu augsni un ir piemērojama zonām zem automašīnas. Tā kā struktūra ir gandrīz monolīta, nezāles neapdraud jūsu bruģi.

Bruģakmens plātņu ieklāšana uz smilšu-cementa maisījuma noteikti palīdzēs atrisināt nezāļu problēmu, bet ne 100%.

Kad visi bruģakmens plātņu ieklāšanas darbi ir pabeigti, virsma ir jāpārlej ar ūdeni, un pēc žāvēšanas jūs iegūstat monolītu struktūru, kas, tāpat kā bruģa ieklāšanas uz betona tehnoloģija, lieliski aizsargā bruģi no zāles un pārvietošanās.

Jāņem vērā, ka, ieklājot krāsainās bruģakmens plātnes, piesardzīgi jālieto maisījums uz cementa bāzes – pat neliela cementa daudzuma nokļūšana uz krāsaino izstrādājumu priekšējās virsmas var sabojāt pārklājuma izskatu.

Izdedžu pulvera izmantošana šuvju slīpēšanai

Milti – materiāls, kas iegūts, izsijājot granītu, kaļķakmeni un izdedžus, lieliski pasargās no nezāļu sēklu dīgšanas. Viena miltu grauda biezums ir 0-5 mm.

Sārņu milti bruģakmens plātņu ieklāšanai

Muchka ir zems radiācijas līmenis, tāpēc pat maziem bērniem šis materiāls tiek uzskatīts par drošu. Daudzi bruģu klājēji šo materiālu galvenokārt izmanto gan bruģakmens plātņu ieklāšanā, gan atstarpes starp bruģi.

Lasi vēl: Šīm 4 zīmēm 2024. gada augustā vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā

Pēc šuvju apstrādes ir nepieciešams rūpīgi noskalot virsmu ar ūdeni, milti sacietēs, sacietēs, un nezāles vienkārši neiesakņosies starp bruģakmens plāksnēm. Ja klājat krāsaino bruģi, noteikti pārbaudiet tehnoloģiju nelielā laukumā.

Applaucēšana ar verdošu ūdeni

Visdrošākā metode, bet ar visīsāko efektu, ir nezāles applaucēšana ar verdošu ūdeni un pēc tam šuvju skalošana ar spēcīgu ūdens spiedienu. Šī metode palīdzēs atrisināt problēmu ar veģetāciju nedēļu vai divas, pēc tam locītavas būs jāārstē vēlreiz.

Tagad jūs zināt pamata veidus, kā kontrolēt nezāles, kas aug starp bruģi, un varat tos droši izmantot, ieklājot un apstrādājot bruģakmens plātnes savā vietnē.

 

Leave a Comment