Internetu satricina Latvijā tik pazīstamās dziedātājas Elīnas Gluzunovas paziņojums

Slavenā dziedātāja Elīna Gluzunova nesen nāca klajā ar  paziņojumu, kas daudziem licis aizdomāties un satraukties… Viņas vārdi izraisīja plašu rezonansi, jo paziņojums bija negaidīts.

Elīna savā sociālo tīklu platformā dalījās ar dziļi personīgu un emocionālu vēstījumu, kurā atklāja savas patreizējās sajūtas un dzīves grūtības. Šis paziņojums atklāja, ka viņa šobrīd pārdzīvo ļoti sarežģītu dzīves posmu.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Viņa rakstīja par savu dvēseles stāvokli, atklājot, ka jūtas emocionāli sat**ta. Šīs izjūtas viņu pārņēmušas tik lielā mērā, ka viņai vairs nav nekādas drošības sajūtas. Viņa dalījās, ka šobrīd viņai nav nekādu drošības spilvenu vai atbalsta sistēmas, kas palīdzētu tikt galā ar grūtībām. Gluži pretēji, viņas dzīvē šobrīd ir daudz problēmu un  nedrošības sajūta, ko viņa būs spiesta nest viena pati.

 

Lasi arī : Aleksandrs Šeps: Šīm zīmēm Jūnija Tuvākajās dienās mainīsies pilnīgi visa dzīve

 

Dziedātāja Elīna Gluzunova nav atklājusi, kādi tieši notikumi vai dvēseles stāvoklis ir pamudinājis viņu izteikt šādus vārdus. Lai gan konkrētie iemesli nav izpausti, vairāki cilvēki komentāros pieļauj, ka Elīna varētu būt piedzīvojusi šķiršanos.

 

Zināms, ka viņas attiecības ar Artjomu Gluzunovu ir bijušas plaši aprakstītas medijos, un abi kopā ir piedalījušies arī vairākos pašmāju televīzijas šovos. Elīnas un Artjoma attiecības ir bijušas publiski pieejamas, tādēļ jebkādas izmaiņas tajās neizbēgami piesaista sabiedrības uzmanību.

Tāpēc nav pārsteigums, ka cilvēki izsaka minējumus un meklē atbildes uz viņas emocionālajiem izteikumiem, mēģinot saprast, kas varētu būt izraisījis šo ievainojamības un skumju izpausmi.

Leave a Comment