Jauns karmas cikls: 4 zodiaka zīmēm gaidāmas globālas pārmaiņas dzīvē no 1. augusta

Šo zodiaka zīmju pārstāvjus jau pavisam drīz skars liktenīgas pārmaiņas

Astrologi noskaidrojuši, kurām zodiaka zīmēm gaidāmas globālas pārmaiņas dzīvē jau sākot ar 1. augustu. Jauns karmas cikls sāksies četru zodiaka zīmju pārstāvjiem, bet viņus pilnībā pārņems alkas pēc liktenīgām pārmaiņām. Zvaigznes paredz, ka šiem cilvēkiem atliek tikai plūst pa straumi, kad svarīga iespēja pieklauvēs tieši pie viņu durvīm.

Priekš Vēžiem attiecīgajā periodā galvenā negatīvā emocija būs sajūta, ka viņu stabilitāte ir apdraudēta. Vēži būs greizsirdīgi un emocionāli ne tikai attiecībās ar savu otro pusīti, bet arī dažādās situācijās, īpašumu jautājumos, attiecībās ar tuviem cilvēkiem. Tomēr, saskaņā ar astrologu sacīto, Vēžu finanšu stāvokli būs augstumos.

Lasi vēl: Nomērķēts likteņa šāviens: 2 zodiaka zīmes nākamajās 4 dienās izjutīs nežēlīgas dvēseles sāpes

Pašā augusta sākumā Jaunavām parādīsies visas iespējas iemīlēties, turklāt, ļoti spēcīgi un neprātīgi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji pirmajā augusta nedēļā būs aizņemti ar visu, kas saistās ar romantiskām attiecībām. Zvaigznes vēsta, ka patīkamas iepazīšanās un tikšanās dos Jaunavām jaunu impulsu, lai iegūtu pilnīgu harmoniju.

Turpini lasīt nākošajā lapā

Leave a Comment