Jaunākās ziņas par maestro Raimondu Paulu: ”Atzīst, ka knapi kustas”

Jau pirms gada maestro Raimonds Pauls atzinās par savu veselības stāvokli, ka tas vairs nav  spīdošs. Un pavisam nesen viņš sniedza kādu interviju, kurā atzinās. 

Ojārs Raimonds Pauls ir latviešu komponists, pianists un politiķis. Viņš ir bijis Saeimas, Latvijas parlamenta, deputāts vairākus sasaukumus. R. Pauls ir viens no visu laiku populārākajiem latviešu komponistiem.

Viņa mūziku atskaņojuši Viktors Lapčenoks un Nora Bumbiere, Ojārs Grinbergs un Margarita Vilcāne, Valērijs Leontjevs, Laima Vaikule, grupas “Credo” un “Remix”.

R. Pauls sarakstījis mūziku vairākiem mūzikliem, 3 baleta izrādēm, vairāk nekā 50 filmām, no kurām slavenākās ir “Vella kalpi”, “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, “Dāvana vientuļai sievietei”, “Teātris” , “Ilgais ceļš kāpās”. Viņš arī komponējis mūziku daudzām teātra izrādēm.

Lasi vēl: “Ielika mutē karoti un izsita man zobus”: Šova “Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs Aleksandrs Šeps seansa laikā zaudējis pusi zobu

R. Paula dziesmas 11 reizes ir uzvarējušas Mikrofona dziesmu aptaujā. 1985. gadā piešķirts PSRS Tautas skatuves mākslinieka nosaukums. Tomēr pavisam nesen Raimonds Pauls atzinās par savu veselības stāvokli.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment