“Jaunākās ziņas”: Latvijai ļoti ātri tuvojas ļoti spēcīgs ciklons un ir zināms kas gaidāms

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs prognozē, ka nakts laikā Latvijai no dienvidrietumiem pietuvosies neliels ciklons.

 

Paredzams, ka debesis klās mākoņi un nokrišņi, visticamāk, būs galvenokārt valsts dienvidaustrumu rajonos. Gadījumā, ja vējš saglabās lēnu tempu, iespējams, ka atsevišķās vietās varētu veidoties migla. Naktī gaisa temperatūra pazemināsies līdz +4 un +8 grādiem, savukārt ziemeļaustrumu rajonos tā pazemināsies līdz +1 un +4 grādiem.

 

Rīgā naktī debesis apņems blīvs mākoņu slānis; tomēr būtisku nokrišņu iespējamība būs minimāla. Pūtīs lēns vējiņš, un temperatūra pazemināsies līdz aptuveni +5 līdz +6 grādiem.

Dienas laikā dominēs mākoņains laiks, atsevišķos rajonos gaidāmi nelieli nokrišņi. Pūtīs lēns vējš, bet gaisa temperatūra sasniegs +7 līdz +11 grādu robežās, izņemot austrumu rajonos būs nedaudz vēsāks no +3 līdz +7 grādiem.

Lasi arī: Kā atbrīvoties no saaukstēšanās, izmantojot tautas līdzekļus

Lasi vēl: Aizsaulē devusies izcilā latviešu dzejniece; “Viņas talants bija neizmērojams!”

 

Rīgā pārsvarā apmākušās debesis, tomēr visas dienas garumā nokrišņi nav gaidāmi. Saglabāsies lēns vējiņš, savukārt temperatūra tiek prognozēta līdz aptuveni +8 līdz +9 grādiem.

 

 

Turpini lasīt, kāda būs šogad ziema Latvijā, nākošajā lapā

Leave a Comment