Jaunākā informācija par mazās Justīnes vecākiem, kuri patreiz atrodas apcietinājumā

Jaunākā informācija par mazās Justīnes vecākiem, kuri patreiz atrodas apcietinājumā. Diemžēl visa Latvija par šo gadījumu ir ļoti sarūgtināta, jo mazā meitenīte tika atrasta bez dzīvības pazīmēm. Vecāki patreiz ir apcietinājumā. 

Jau iepriekš tika ziņots, ka mazās Justīnes tr.a.ģ.i.s.k.a.j.ā gadījumā aizturēts meitenes tēvs un meitenes audžumāte.

Atgādināsim. k 5.maijā Rēzeknes novada Nautrēnu pagasta Rogovkā pazuda septiņus gadus vecā meitenīte Justīne Reinikova. Meitenei bija veselības problēmas. Justīne piektdienas vakarā ap plkst.19 esot izgājusi no savas dzīvesvietas un tajā neesot atgriezusies.

Tāda bija sākotnējā versija, tomēr pavisam nesen meitenītes ķermeni atrada apraktu kādā pamestas mājas pagrabā. Virsū bija salikti dēļi, lai maskētu vietu. Vēlāk izrādījās, ka šī ir meitenītes tēva bērnības māja.

 

Lasi vēl: “Zodiaka zīmes, kas gaida bagātību 2023. gada jūlijā”: Mohsena Noruzi viedoklis

 

Lasi vēl: Nodzeltējis spilvens atkal kļuva sniegbalts! Perfektas mazgāšanas recepte

Likumsargi un Latvijas brīvprātīgie veica plašus meklēšanas pasākumus, pārmeklējot desmitiem kvadrātkilometru plašas teritorijas, taču meklēšana ilgi nedeva rezultātus.

Sākotnēji kā meitenes pazušanas versija tika izskatīta iespēja, ka viņa pati pametusi mājas pagalmu un devusies prom nezināmā virzienā, tomēr tā nebija patiesa.

Kā patreiz ir zināms, tad uz doto momentu meitenes tēvs un audžumāte ir apcietinājumā un aizdomām, ka viņu dēļ meitenīte diemžēl šobrīd ir aizsaulē. Likumsargu priekšnieks komentēja šo situāciju.

 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment