Jaunākā informācija par mazās Justīnes vecākiem, kuri patreiz atrodas apcietinājumā

Jau kopš pirmajām pazušanas dienām likumsargi strādājuši ar vairākām versijām, tostarp, ka pret meitenīti varētu būt veikts noziedzīgs nodarījums, diemžēl šī versija izrādījusies pareiza.

Meitenes ķermenis ar acīm redzamiem miesas bojājumiem pirms Jāņiem tika atrasts aprakts pamestas mājas pagrabā, meža vidū vairākus desmitus kilometrus no meitenes dzīvesvietas. Aptuveni 60 kilometrus no viņas dzīvesvietas.

 

Kā zināms pārējie ģimenes bērni šobrīd no ģimenes ir izņemti. Likumsargu priekšnieks stāsta, ka visticamāk šī skarbā situācija izvērtusies alkohola reibumā. Ruks nekomentēja, vai tēvs un pamāte sadarbojas ar policiju un liecina.

Šodien viņš stāstīja intervijā, ka tēva un audžumātes versijas nesakrīt un daļa informācijas būtiski atšķiras, tomēr vairāk viņš nebija gatavs ko atklāt. Atgādināsim, ka ģimenē kopā bija četri bērni.

Lasi arī: Atklāts kas noticis ar Justīnes mazās meitenītes brāļiem un māsām – neviens nav aizdomājies par to

Lasi vēl: Nodzeltējis spilvens atkal kļuva sniegbalts! Perfektas mazgāšanas recepte

Meitenes bioloģiskā māte dzīvojot ārzemēs un par viņu patreiz sabiedrībā nekas nav zināms. Tomēr likumsargi atgādina, ka tik līdz būs zināma kāda informācija tā noteikti tiks atklāta.

 

Arī interesanti: Vēlu vakarā ar vīru bērnu laukumā atradām 2 pazudušas meitenītes, kuras ilgi meklēja šo …

 

Leave a Comment