Jaunais Mēness: šīs 4 zodiaka zīmes pēc 2023. gada 13. novembra tiks iezīmētas ar ļoti spēcīgu likteni. Jūs kļūsiet par karaļiem!

Svari

Viņiem būs jāatzīst savi sasniegumi un skaļi par to jāpaziņo. Jums nevajadzētu kautrēties par šādiem atzinumiem – un tas Svariem dos lielu iespēju saņemt atalgojumu. Jums ir nepieciešams, lai jūs pamanītu.

Un bez personīgās iniciatīvas un drosmes nekas neizdosies. Turklāt, spērusi kaut vienu drosmīgu soli, Zodiaka zīme nonāks daudzu izaugsmes iespēju priekšā. Jūsu talants saglabāt līdzsvaru personīgajā un profesionālajā dzīvē atšķirs jūs no citiem.

Sagaidiet, ka paplašināsiet savu sociālo kontaktu loku un veidosiet nozīmīgus sakarus. Izmanto iespējas, un tavā dzīvē notiks pozitīvas pārmaiņas.

Nākamais 2024. gads tev būs dziļu pārmaiņu un sevis izzināšanas laiks. Tava spēcīgā daba mudinās tevi izpētīt savas personības slēptās šķautnes.

Jums var nākties saskarties ar izaicinājumiem, kas jūs spiedīs līdz pašām robežām, bet, pateicoties šai pieredzei, jūs kļūsiet stiprāks un gudrāks.

Uzticieties savai intuīcijai, un jūs ar cieņu pārdzīvosiet šo pārmaiņu gadu. Esiet gatavi iesaistīties sevis izzināšanas procesos, un, pateicoties šīm iekšējām pārmaiņām, jūs kļūsiet stiprāks.

 

Strēlnieks

Jaunmēness 13. novembrī viņam ir veids, kā atbrīvoties no visa novecojušā un garlaicīgā. Ir pienācis laiks viņam rīkoties, ņemot vērā savus centienus un priekšstatus.

Lasi vēl: Pensionāru došanās uz vieniem no Latvijas kapiem izvēršas murgā un patiesā izbīlī

Galvenais ir pieņemt lēmumus pārliecinoši, bet pārdomāti. Tad visus plānus varēs realizēt jau tuvākajā laikā. Un tie nesīs atzinību, arī materiālā veidā.

Leave a Comment