”Jaunā Vanga” no Francijas sniegusi pārsteidzošu prognozi tuvākajam laikam visai cilvēcei

Francūziete Kaede Uber kļuva slavena ar savu gaišreģes dāvanu, par kuru viņai tika dots segvārds “Jaunā Vanga”. Daudzi cilvēki pat ir pārliecināti, ka bulgāru gaišreģe nodeva savas spējas šai noslēpumainajai meitenei.

Keidai Uberei ir nopietnas veselības problēmas: viņa kopš dzimšanas ir praktiski akla. Visticamāk, ka tieši tāpēc augstākie spēki nolēma apbalvot meiteni ar gaišreģes dāvanu.

Tagad tā dēvētajai mantiniecei Vangai ir jau deviņpadsmit gadu, un viņa diezgan pārliecinoši interpretē savas prognozes. Tomēr, jo vairāk pareģotāja “pieredzes”, jo skumjāka aina – katru gadu Kede redz arvien vairāk katastrofu un iznīcības.

 

Tagad pasaules valstis ir ļoti iegrimušas starptautisko attiecību problēmā, taču tas tām kaitēs. Visām valstīm vajadzētu vairāk koncentrēties uz savām problēmām, saka Kede.

Lasi vēl: 29.jūnijā uz visiem laikiem iemiga cienījams aktieris, kura karjera ilga septiņas desmitgades; sieva ir satriekta

Daudzi prognozētāji runāja par dzeramā ūdens trūkuma problēmu. Tam ir daudz iemeslu, sākot no vides problēmām un beidzot ar mūsdienu sabiedrības pārmērīgu patēriņu. Savukārt Kede uzskata, ka šīs nepatikšanas daudzus neskars.

Tomēr viņa vēl ko redz…

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment