Ja šīs 3 lietas mājās sabojājās, tad Vanga ieteica to īpaši ņemt vērā; lūk, ko tas nozīmē!

Visums visu laiku tur “roku uz pulss”, to vien darot kā sūtot mums zīmes. Turklāt ne tikai atkārtotu vai spoguļa ciparu, sapņu vai parastu notikumu veidā. Reizēm daudz ko pavēsta arī mums apkārt esošās lietas.

Bet precīzāk, to bojājumi.

Varētu šķist, kas gan te neparasts, jo visas lietas mēdz sabojāties. Bet gaišreģe īpaši izdalīja šīs trīs lietas, sakot, ka caur šādiem bojājumiem Augstākie spēki mēģina mūs pasargāt no lielākām vai mazāk problēmām. Un pret to attiekties bezrūpīgi ir muļķīgi.

Pulksteņi

 

Vanga īpaši uzmanīgi attiecās pret bojātiem pulksteņiem, sakot:

“Salūzuši pulksteņi rāda mirušu laiku. Nelabot pulksteni ir, kā neārstēt slimību.”

Daudzi ezotēriķi viņai pilnībā piekrīt, nosaucot salūzušus pulksteņus par nelaimes un neveiksmes vēstnešiem.

Būsiet pārsteigti, bet sienas pulksteņi var ne sliktāk par mājdzīvniekiem jau iepriekš sajust ugunsgrēkus, zemestrīces un pat to, ka kaimiņi aizmiruši aizgriezt krānu.

Ne sliktāk viņi spēj izskaitļot nelabvēļus, kas ienes mājā ļaunumu un skaudību.

Ir vērts pievērst uzmanību arī tam, ja pēkšņi pulksteņi sāk apstāties. Tā Visums brīdina par iespējamām briesmām, cenšas mūs aizkavēt, piebremzējot laiku.

Krāns

 

Kurš no mums nav saskāries ar pilošu krānu? Parasti mēs rīkojamies vienkārši – nomainām un aizmirstam. Bet velti!

Tas nav nekas cits kā signāls, ka enerģijas krājumi pārāk strauji tiek izšķiesti un enerģija nespēj atjaunoties. Bet tas noved pie hroniska noguruma un aizkaitināmības, un tas ir tikai sākums, jo līdz slimībām vairs nav tālu.

Nevajag visu norakstīt uz sliktu ūdeni, nolietotu santehniku vai aizsērējumu. Labāk pameklēt savā apkārtnē nelabvēļus. Problēmas ar krānu ir izpausme tām problēmām, kas var nākt no šādiem cilvēkiem.

Durvis

 

Durvis ir mūsu mājas aizsardzība, mūsu spēka vieta. Un jebkāds bojājums ir trauksmes signāls, kuru nevajag atstāt bez ievērības.

Salauzta slēdzene brīdina par to, ka mūsu apkārtnē ir nelabvēlīgi cilvēki, kas izliekas par draugiem, bet aiz muguras izplata tenkas un vērpj intrigas.

Gadās tā, ka durvis nosēžas un tās ir grūti aizvērt. Tad ir īstais laiks padomāt par to, vai dodaties pareizā virzienā, vari esat izvirzījis pareizas prioritātes un īstos mērķus. Paanalizējiet pēdējos notikumus savā dzīvē, un pilnīgi iespējams, ka atbilde pati atnāks.

Bet ir arī ļoti labs signāls. Ja durvju eņģes čīkst, gaidiet ātru peļņu vai finansiālu problēmu atrisinājumu. Nepalaidiet garām savu iespēju un neesiet pārāk slinks, lai ieeļļotu eņģes. Kā nekā Vanga mācīja:

Lasi vēl: Liktenis ir lēmis jums savādāk: 2022. gada rudens būs atslēga uz jaunu dzīvi trim zodiaka zīmēm

“Durvis čīkst – tās man sola ienākumus. Iesmērēšu durvis – ienesīšu labklājību.”

Saplīsušās lietas ir jālabo nekavējoties, nekādā gadījumā neatliekot uz vēlāku laiku. Ja remonts nav iespējams – izmetiet bez nožēlas. Tādā veidā jūs parādīsit Visumam, ka redzējāt, sapratāt un ar pateicību pieņēmāt tā dotos mājienus. Un Visums neatstās jūs bez aizsardzības un atbalsta.

Leave a Comment