Ja jūsu vārdā ir šie konkrētie burti, tad jūs esat ļoti, ļoti laimīgs cilvēks – veiksme vienmēr būs ar jums!

T

Burts T ir līdzsvara un stingrības simbols. Cilvēki, kuru vārdā ir šis burts, ir ļoti talantīgi un spītīgi, viņi zina, kā sasniegt, ko vēlas. Ļoti bieži cilvēki, kuru vārdā ir šis burts, dzīvē sastopas ar grūtībām, taču šādi periodi viņus tikai rūdīs un padarīs stiprākus.

Viņiem nav vienkārša likteņa, bet viņiem visiem galu galā viss izdodas. Drosmīgs cilvēks, kurš ir uzticīgs savam vārdam un spēj saskatīt visas lietas un darbības.

Ir īstu tēriņu burts, kuri ir gatavi dot visu idejai, ieguldīt naudu pašattīstībā. Cilvēki ar šo burtu savā vārdā ir maksimālisti un tiecas pēc neatkarības, pašattīstības un tiek uzskatīti par viltīgiem.

 

Vārds ir cilvēka dvēseles atslēga. Līdz šim ir milzīgs skaits zinātnisku teoriju un darbu, kas pierāda, ka vārds ietekmē cilvēka likteni, viņa raksturu, rīcību, vērtības un ģimenes attiecības.

Daži cilvēki pieņem savu “likteni”, citi noraida jēdzienu “liktenis”. Vienā vai otrā veidā, kopš mūsu civilizācijas paša sākuma, visas tautas ir piešķīrušas lielu nozīmi nosaukumam, uzskatot, ka tas ir neskaitāmu iespēju un talantu avots, kas mūsos ir neaktīvs.

Lasi vēl: Diemžēl pēc ilgas un grūtas cīņas par savu dzīvību aizsaulē devusies ievērojama māksliniece; viņai palika divi bērni

Lasi arī: Kāpēc kaķis guļas virsū cilvēkam: kāda ir viņa pozas nozīme un izvēlētā vieta

 

Jo “spēcīgāks” ir vārds, jo vairāk cilvēks tiek atklāts, jo vieglāk viņam ir realizēt savu potenciālu.

Ir daudz piemēru, kad cilvēka liktenis mainījās pēc viņa vārda maiņas. Tāpēc vecākiem ir svarīgi papildus audzināšanai, mīlestībai un aprūpei dot savam bērnam pareizo vārdu, kas palīdzēs viņam atklāt savus talantus un atrast ceļu uz laimi.

 

 

Leave a Comment