Ja jūsu frizieris jums stāsta par šo un iesaka, tad nekādā gadījumā neklausiet šo padomu!

Mūsu Latvijas skaistules smagi strādā, lai izskatītos vislabāk. Tomēr dažreiz mēs nonākam pie procedūrām, kas nav tik nepieciešamas vai pat var kaitēt ne tikai mūsu veselībai, bet arī var negatīvi ietekmēt jau tā smago darbu, ko esam ieguldījuši, lai izskatītos labi.

 

Jūsu friziera ieteikumi var nebūt balstīti uz mārketingu. Daži var būt balstīti uz patiesiem nodomiem. Piemēram, jūsu frizieris var ieteikt izbalināt matus pirms to krāsošanas.

Daudzi frizieri iesaka izbalināt matu saknes pirms krāsošanas gaišākos toņos. Tādā veidā jūs varat sasniegt vēlamo matu krāsu, sajaucot vēlamo toni bez papildu darbībām.

 

Pirms krāsojat matus, vispirms tie jāatdzīvina.

Tas palīdzēs novērst matu krāsas kaitīgo ietekmi uz jūsu matu struktūru, norāda matu krāsas eksperti.

Lai gan jau pastāv matu krāsas, kas samazina matu bojājumus, tās joprojām ir rūpīgi jāizmanto. Pretējā gadījumā jūs iztērēsit savu naudu.

 

Lai iegūtu optimālus rezultātus, vislabāk ir iegādāties visus matu kopšanas līdzekļus no viena zīmola.

Lai gan ir ieteicams izmantot viena zīmola šampūnu un kondicionieri, nav nepieciešams izmantot to pašu zīmolu citiem produktiem, piemēram, toneri vai kondicionieri.

 

Lasi vēl: “Šo piecu vārdu īpašnieces ir visgudrākās”; Vai Tu esi šo sieviešu starpā

 

Ir svarīgi regulāri apgriezt matus, lai tie būtu veseli un izskatītos pēc iespējas labāk.

Mūsu matu folikulus nevar pēkšņi pamodināt tikai tāpēc, ka mēs regulāri apgriežam matu galus. Ja esat apmierināts ar savu matu garumu un matu gali nešķeļas, tad nav vajadzības tos nemitīgi apgriezt.

Leave a Comment