“Šo piecu vārdu īpašnieces ir visgudrākās”; Vai Tu esi šo sieviešu starpā

Vārds ietekmē gan cilvēka raksturu, gan to, kā izvērtīsies viņas dzīve. Kā sauc sievietes, kuras gudri pārdzīvos visas dzīves grūtības? Kārtis atklāja taroloģe Gaļina Janko.

Elizabete

Elizabete ir perfekcioniste, kas izceļas ar visu. Šis vārds atalgo nēsātāju ar praktisku inteliģenci, un šajā jomā meitenei nav līdzvērtīgas. Elizabete ir asprātīga, gatava nonākt līdz patiesībai, turklāt tai piemīt arī darba tikums. Tieši Elizabetes draudzenes vēršas pēc padoma, un kolēģi ieklausās viņas viedoklī. Šādai dāmai patīk dot labumu cilvēkiem, kā arī ar prieku risina problēmas, no kurām citi izvairās. Elizabetei nav neatrisināmu mīklu.

Lilita

Vārda Lilita īpašniece ir ļoti lepna meitene un nekad nešaubās par sevi. Viņa zina, kā strādāt pie sevis, jo reputācija viņai ir ārkārtīgi svarīga.

Lasi vēl: “Redzēt sevi kailu ir laba zīme”: Pāvels Globa sauca zīmes, kas sola ātru bagātību

Lilita nekautrējas izrādīt sabiedrībai savu intelektu, lai visi redzētu viņas pārākumu. Lilita izmanto savu aso prātu un atjautību, lai veicinātu savas intereses. Šī sieviete nevilcinās lepoties ar savu gudrību, jo jau no bērnības zina, ka ir gudra.

Dana

Dana ir ļoti sabiedriska un aktīva, pateicoties tam, apkārtējiem cilvēkiem par viņu ir pozitīvs iespaids. Meitene ar šo vārdu tiek uzskatīta par intelektuāli. Dana labprātāk paļaujas uz savu pieredzi un nodod to tālāk draugiem, pārliecinot viņu pieņemt viņas viedokli par konkrēto jautājumu. Ja jums ir nepieciešams praktisks padoms, sazinieties ar Danu – jūs nezaudēsit. Šāda dāma gadu gaitā ir ieguvusi autoritāti, un tai ir kolektīva gudrākās reputācija.

Turpini skatīt pārējos īpašos sieviešu vārdus nākošajā lapā

Leave a Comment