“Šie stiprā dzimuma pārstāvji ar šādu vārdu, jums atnesīs tikai postu”; Izvairieties no tiem par katru cenu!

Attiecības, kurās starp partneriem valda pilnīga sapratne un mīlestība, patiešām ir reta lieta. Arvien biežāk nākas saskarties ar situācijām, kad vīrietis ir tirāns, bet sievietei nepārtraukti jāpiekāpjas vīram un jāiepriecina, lai nesadusmotu.

 

ALDIS

Aldis ir pārliecināts un spēcīga rakstura. Veidojot attiecības ar viņu, katrai sievietei jāapzinās sekas. Aldis nav dzimis, lai dotos uz kompromisiem vai upurētu savas intereses. Var teikt, ka viņš ir savtīgs, ignorējot sev tuvu cilvēku vēlmes un vajadzības.

Aldis ir pieradis visu sasniegt saviem spēkiem, un rezultātā viņš neuzticas citiem cilvēkiem. Viņš cenšas visu darīt pats, lai iegūtu to, ko vēlas. Tomēr tas, ko viņš patiešām vēlas, ir saņemt atbalstu un piepildījumu no savas otrās pusītes. Tāpēc sievietei šādās attiecībās vienmēr jābūt gatavai piekāpties un pielāgoties noteiktiem noteikumiem.

 

Jāpiemin, ka Aldis nebaidās parādīt savas patiesās vēlmes un mērķus. Attiecīgi sievietēm nevajadzētu brīnīties par šādu attieksmi pret sevi. Partnera izvēle tiek veikta apzināti, bet tas nozīmē, ka ir jāsamierinās ar šī vīrieša ieradumiem un rakstura iezīmēm.

 

DĀVIS

Vīrietis, kas pazīstams kā Dāvis, vienmēr ir bijis sarežģīts raksturs. Viņš ir vīrietis, kurš ir pašpārliecināts, spēcīgs, vīrišķīgs un izturīgs.

Lai arī viņš nav pieradis flirtēt vai izteikt komplimentus, Dāvis iekaro sieviešu sirdis ar savām rakstura iezīmēm. Tomēr daudzas sievietes aizmirst, ka spēcīgam raksturam vienmēr ir negatīvās puses.

 

Lasi vēl: Bagātnieki zodiaka zīmju vidū: Divas zodiaka zīmes, pār kurām nāks jaudīga naudas lavīna

 

Dāvis ir pieradis dzīvot saskaņā ar noteiktiem noteikumiem un cerībām. Tāpēc viņš bieži nosaka dažādus aizliegumus un sagaida, ka partneris piekāpsies. Viņš uzticas tikai savai intuīcijai un pastāvīgi uzspiež savu viedokli. Bieži gadās situācijas, kad konfliktus attiecībās ierosina tieši Dāvis.

Leave a Comment