Ja ir mazliet biezpiena un dažas minūtes, vienmēr taisu šo! Visa ģimene ir sajūsmā par šiem garšīgajiem našķiem

Pagatavošanas gaita:

Lielā, dziļā bļodā iemetiet divas olas

Uzreiz pievienojam šķipsniņu sāls

Pievienojam 60 gramiem cukura un rūpīgi samaisām masu ar putotāja palīdzību, līdz iegūstam viendabīgu konsistenci.

Pievienojam 10 gramus vaniļas cukura, lai bagātinātu garšu un piešķirtu īpašu aromātu.

Pievienojam 250 gramus biezpiena.

</

Vienmērīgi izmaisām

Pēc biezpiena masas pievienojam divas ēdamkarotes augu eļļas, lai uzlabotu tekstūru un piedotu papildu bagātību šai sastāvdaļai.

Tad iemaisām masā 250 gramos miltu, nodrošinot viendabīgu un gludu konsistenci.

Ir ieteicams pakāpeniski pievienot miltus un tos rūpīgi iemaisīt. Pēdējā miltu devā pievienojiet 10 gramus cepamā pulvera un rūpīgi iemaisiet to mīklā. Šī pieeja nodrošina vienmērīgu sastāvdaļu sadalījumu un palīdz saglabāt vēlamo tekstūru.

Kad mīklai bļodā sāk kļūt neērti mīcīt, pārnesiet to uz maizes galdnieka un turpiniet mīcīt. Šī metode ļaus jums viegli pārvarēt mīklas konsistenci un prasīs tikai dažas minūtes.

Pēc tam mīklu vienmērīgi izstiepj garā plāksnē un izmantojot nazi, sagriež to 12 vienādās daļās.

Pēc tam no mīklas gabaliem veidojam nelielas bumbiņas, saritinot tās starp rokām.

Izvieto mīklas bumbiņas uz cepešpannas, iepriekš izklātas ar cepampapīru vai izmanto cepamo paklājiņu, lai novērstu lipšanu un nodrošinātu vieglu atbrīvošanos no pannas. Šāds pasākums palīdzēs saglabāt formas un nodrošināt vienmērīgu cepšanu.

Izmantojot dakšu, nedaudz uzlabo olas dzeltenumu, lai panāktu viendabīgu konsistenci un pilnīgāku maisījumu. Šis solis nodrošina optimālu sastāvdaļu sadalījumu un uzlabo kopējo tekstūru.

Pievieno olas dzeltenumam pusi ēdamkarotes svaiga piena vai krējuma, rūpīgi sajaucot sastāvdaļas. Šis papildinājums ne tikai bagātina garšu, bet arī nodrošina mīklu ar vēlamo konsistenci, ļaujot izcelt un uzlabot kopējo piedevu sajūtu.

Lasi vēl: ”Cik superīgi jaunumi!”: Beidzot tiek izstāstīts cik drīz mūs palutinās saulīte ar pirmajiem +20 grādiem

Ieziež ar iegūto maisījumu katras maizītes virspusi, nodrošinot vienmērīgu un pievilcīgu pārklājumu. Šis solis ne tikai papildina maizīšu garšu, bet arī rada estētisku un baudāmu ēdienu, kas iepriecinās gan gaumē, gan redzējumā.

Lasi vēl: Meteorologi nosauc precīzu datumu, kad atgriezīsies pavasara siltums, gaidāmi pat +15 grādi

Lasi arī : Ļoti labas ziņas iedzīvotājiem! Jau no Šodienas daudzi beidzot var saņemt pamatīgas mēneša piemaksas

Iepriekš sasildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem un cepiet mīklu aptuveni 25 minūtes, līdz maizītes iegūst zeltainu nokrāsu un ir pilnīgi ceptas. Pēc cepšanas pārkaisiet ar pūdercukuru, lai piešķirtu saldi maigam piedevai papildu aromātu un estētisko piesitienu. Šādi sagatavotās maizītes iznāks ar sulīgu un baudāmu konsistenci, kas noteikti iepriecinās gan gaumē, gan redzējumā.

Leave a Comment