Izvēlieties eņģeļa spārnu pāri un uzziniet, no kā jums nepieciešama aizsardzība

Izvēlieties pāri, kas jums patīk vislabāk, un uzziniet, no kā jums nepieciešama īpaša aizsardzība.

 

Mums visiem, vairāk vai mazāk, vismaz laiku pa laikam ir vajadzīgs kāds, kas mūs pieskata. Tā nav greznība vai kaprīze: būtu lieliski, ja kāds mūs aizsargātu, rūpētos un vadītu. Mēs ne vienmēr visu varam paveikt vieni!

 

Spārni nr.1.

Pirmais eņģeļa spārnu pāris parāda, ka jums ir nepieciešama aizsardzība galvenokārt no sevis.
Jūs esat rūpīgs, strādīgs un apņēmīgi aizņemts cilvēks: jums nav laika nekam, kas nav to dārgo minūšu vērts, ko veltāt tam!

Tas nenozīmē, ka esat auksts vai noslēgts cilvēks, tieši otrādi. Aizsardzība, kas jums nepieciešama, ir tieši no jūsu pašu spriedumiem, kurus jūs arī vēršat pret sevi un kas patiešām var nodarīt daudz ļauna. Beidziet sevi tik ļoti tiesāt, jums nav par ko uztraukties!

 

Lasi vēl: Visuma padomu diena: 2022. gada 23. decembra horoskops visām zodiaka zīmēm

 

Spārni nr.2.

Citu izvēle var būt jūsu problēma. Hei, kāpēc jūs ļaujat viņiem “izvēlēties” jūsu vietā?
Patiesībā eņģeļa spārnu tests mums parāda, ka jūs bieži ļaujat citu izvēlēm sevi ietekmēt. Rūpīgi ieskatieties sevī un mēģiniet saprast, kāpēc esat tik atkarīgs no apkārtējo cilvēku lēmumiem.

Iemesli var būt saistīti ar faktu, ka jums ir pamata pašapziņas trūkums, kas dažreiz liek jums uzvesties tā, kas jums neatbilst. Varbūt jūs atklājat sevi, kad to nevēlaties, vai arī darāt lietas, kuras nevēlaties darīt, jo domājat, ka citi to sagaida. Pasargā sevi no šādām situācijām un dzīvo tādu dzīvi, kādu vēlies!

 

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Leave a Comment