Izvēlieties eņģeļa spārnu pāri un uzziniet, no kā jums nepieciešama aizsardzība

Spārni nr.3.

Jūsu izvēle mums ļoti skaidri norāda, ka jums ir nepieciešama aizsardzība no citiem.
Šķiet, ka jūs gaidāt, kad kāds jums izdarīs kaut ko nepatīkamu: bet kāpēc jūs tā jūtaties? Droši vien ar jums agrāk ir gadījies, ka jūs kādam nevarējāt uzticēties vai jums bija jāsavāc “gabali” pēc tam, kad esat salauzts.

 

Lasi vēl: Tamāra Globa nosaukusi 3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji 2023. gadā atbrīvosies no nedienām. Raugi, varbūt arī tu esi laimes lutekļu vidū!

 

 

Patiešām, šobrīd jūsu jutīgums atkal var mēģināt jūs brīdināt, ka kaut kas nav kārtībā. Vai esat pārliecināts, ka visi apkārtējie ir patiesi? Esiet piesardzīgs, lai neuzticētos pārāk daudz vai pārāk ātri visiem, ko pazīstat. Mēs nevēlamies jums teikt, ka nemīliet citus cilvēkus un neveidojiet attiecības ar tiem, absolūti nē. Tikai jāuzmanās, lai citi tevi neizmantotu!

Spārni nr.4.

Eņģeļa spārnu tests mums norāda, ka jums var būt nepieciešama aizsardzība pēc jūsu izvēles. Jūs esat cilvēks, kuram patīk dzīvot uz robežas un metās situācijās un attiecībās ar galvu.

 

Mēs tevi nenosodām, tieši otrādi! Jūs noteikti dzīvojat aizraujošu dzīvi, kas pilna ar kāpumiem un kritumiem un pārsteigumiem.
Tomēr jūsu eņģeļa spārns mums saka, ka dažreiz jums var būt nepieciešama aizsardzība, saskaroties ar šīm izvēlēm, kas dažkārt var jūs sāpināt.

Leave a Comment