Izskan versija kāpēc patiesībā tika kremēts Jurijs Šatunovs

“Šatunovs praktiski pirmsinfarkta stāvoklī dziedāja vēl gandrīz stundu. Lai viņš spētu novilkt līdz tūres galam, viņam deva vai nu tazepāmu, vai kādu līdzīgu trankvilizatoru, ko izraksta pret sāpēm sirdī. Mūsu kopīgais paziņa man stāstīja, ka ir pats redzējis kā Jura no Kudrjašova ņem šīs tabletes…”, – paziņoja Razins.

Burtiski dažas dienas pirms nelaimes Stavropoles tiesa nolēma atdot Šatunovam tiesības uz “Laskovij Maj” dziesmām. Kopā ar saviem palīgiem viņš ne bez stiprajiem dzērieniem sāka svinēt uzvaru pār Razinu. Un trankvilizatoru kombinācija ar alkoholu ir ārkārtīgi bīstama, uzskata Šatunova bijušais producents.

Lasi vēl: Nojauks divus padomju armiju slavinošus objektus Ķīšezera krasta

“Bet kāpēc Šatunovu kremēja? Kāpēc visus pārliecināja, ka tā bija viņa pēdējā griba? Jūs varat tam noticēt, ka Jura, kurš jau elpoja ar grūtībām, izteica Kudrjašovam lūgumu: “Arkaša, tikai, lūdzu, mani sadedziniet”? Domāju, ka Kudrjašovs to izdarīja, lai, nedod dievs, neatrastu trankvilizatoru un alkohola pēdas”, – savās pārdomās dalās Razins.

Razins atzīstas, ka agrāk viņš ir brīdinājis visus mūziķim apkārt esošos cilvēkus, ka Šatunovam ir jāsamazina slodze. Nežēlīgais darba grafiks varēja spēcīgi ietekmē mākslinieka veselību, kuram jau no bērnības bija problēmas ar sirdi. Bet Arkādijs Kudrjašovs un Sergejs Kuzņecovs esot vien pasmīnējuši par Šatunova bijušā producenta veltajām rūpēm.

Leave a Comment