Izīrējām Jūrmalas vasarnīcu un nolēmām pārbaudīt, kādā kārtībā tā atstāta. Bet paskatoties zem gultas, bijām šokā no redzētā

Kāds mūsu lasītājs iesūtīja redakcijai interesantu stāstu. Pērnā gada pavasarī viņš ar sievu devās apciemot savus vecākus Rīgā. Bija aprīlis, laiks brīnišķīgs. Vīrieša vecāki ieteica doties uz viņiem piederošo vasarnīcu Jūrmalā.

“Atpūtīsimies svaigā gaisā un pie viena paskatīsimies, kādā stāvoklī īrnieks to atstājis,” sacīja vecāki.

Izrādījās, ka uz ziemu viņi vasarnīcu bija izīrējuši savu paziņu dēlam. Puisis īslaicīgi strādāja netālu no vietas, kur atrodas vasarnīca, tāpēc nolēma, ka noīrēt mājokli būs izdevīgāk nekā katru dienu mērot lielus attālumus no mājām uz darbu un atpakaļ.

Vasarnīca ir ēka vai māja, kas paredzēta izmantošanai vasaras laikā, bieži kā atpūtas vieta lauku vai pie dabas. Vasarnīcas var būt dažādi izmēri un stili, sākot no vienkāršām mazām koka mājiņām līdz lielām un modernām ēkām ar visām ērtībām.

Bieži vien vasarnīcas ir izvietotas ārpus lielajām pilsētām, lai piedāvātu iespēju saņemt pārtraukumu no ikdienas dzīves un baudītu dabas klusumu un svaigu gaisu. Šādas vasaras mājas bieži tiek izmantotas kā brīvdienu mītne vai ilgstošs uzturēšanās laiks vasaras sezonā.

 

Pēc ierašanās vasarnīcā pirmā lieta, ko izdarījām, bija mitekļa sakopšana. Principā īrnieks bija atstājis telpas labā stāvoklī, tomēr vajadzēja noslaucīt putekļus un izmazgāt grīdas.

Lasi vēl: Uzmanību, izsludināts sarkanais (pats bīstamākais) brīdinājums Latvijas iedzīvotājiem!

Kad sāku slaucīt grīdu zem gultas guļamistabā, es uzgāju pārsteidzošu atradumu – lielu apburošu lelli, apmēram metru garu, stāsta vēstules autors.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment