“Izglābta no dinozauriem, taču neizdzīvoja Holivudā”; kas notika ar meiteni no Jurassic Park

Jaunā aktrise Ariana Ričardsa kļuva par 1993. gada filmas Jurassic Park zvaigzni, taču kopš tā laika mēs viņu neesam redzējuši. Kas viņai notika? Mēs jums sakām.

 

Līdz Stīvena Spīlberga zinātniskās fantastikas filmas Jurassic Park filmēšanas brīdim 13 gadus vecā Ariana Ričardsa jau bija diezgan veiksmīga aktrise. Viņas tēvs bija filmu producents, tāpēc nav pārsteigums, ka Ariana, kura uzauga Holivudas pasaulē, sāka tēlot bērnībā. Viņa, tāpat kā daudzi citi, sāka ar reklāmu, un 1987. gadā, 8 gadu vecumā, viņa debitēja filmā.

1992. gadā par lomu filmā Changed at Birth viņa saņēma jauno aktieru balvu nominācijā Labākā jaunā aktrise TV filmā.

Un tā Stīvens Spīlbergs uzaicināja Arianu atveidot Leksu Mērfiju, profesora Džona Hemonda mazmeitu, kurš plānoja izveidot fantastisku parku ar dinozauriem. Publika uzreiz atcerējās un iemīlēja saprātīgo Leksu, kuru aizrāva datori, kuru sākumā šausmīgi nobiedēja savvaļas dzīvnieki, bet pēc tam drosmīgi pretojās seno ķirzaku uzbrukumiem un izglāba savu jaunāko brāli.

Lasi vēl: Zinātnieki no Turcijas ir atklājuši postošās zemestrīces cēloni un brīdinājuši par spēcīgākiem zemestrīcēm

Slava krita uz jauno aktrisi, kurai viņa nebija pilnīgi gatava.

“Es nebiju gatavs tam, ka mani katru dienu atpazīs liels skaits cilvēku. Es pat nevarēju kaut kur klusi pusdienot – cilvēki stāvēja rindā, lai ar mani runātu, ”atzina aktrise.

Šī loma ir kļuvusi par ikoniskāko Ričardsa biogrāfijā. Ariana parādījās arī turpinājumā – lente “Jurassic Park: The Lost World”, kas tika izlaista 1997. gadā, un tad pēkšņi pazuda no ekrāniem.

Turpinājumu lasi nākošajā lapā

Leave a Comment