Izdarības uz Jurija Šatunova kapa turpinās, dzenot kapsētas apsargus izmisumā – kas notiek?

Jurija Šatunova tuvinieki vēl nebija paspējuši izkaisīt daļu no viņa pelniem virs ezera, kurā mūziķis mīlēja makšķerēt, kā fani bija paspējuši sarīkot kārtējo skandālu pie mākslinieka kapa Maskavā.

Liels daudzums iemīļotās grupas “Laskovij Maj” fani turpina apmeklēt grupas bijušā solista Jurija Šatunova kapu Trojekurovskas kapsētā Maskavā. Cilvēki no visas valsts ierodas galvaspilsētā, lai atvadītos no iecienītā mākslinieka. Uz Jurija kapu nes baltas rozes, mīkstās rotaļlietas, saldumus un pat vēstules ar atzīšanos mīlestībā. Tomēr, ne visi apmeklētāji ir gluži adekvāti.

Kā izrādījās, daži fani ne tikai vienkārši raud pie Šatunova kapa, bet arī dzied viņa dziesmas, fotografējas guļot uz vainagiem, un vārda tiešā nozīmē metas virsū krustam. Kapsētas apsargi sūdzas arī par skaļo mūziku, kuru dziedātāja līdzjutēji atskaņo ar gadžetu palīdzību.

Šādas uzvedības dēļ kapsētas apsargi ir spiest sūdzēties un nomierināt nekārtību radītājus. Galu galā mākslinieka kaps nav dejas laukums un karaoke bārs.

Lasi vēl: Veiksmīgie: Astrologi paredz, ka 2 zodiaka zīmēm tuvāko dienu laikā iestāsies baltā svītra dzīvē

“Es palūdzu izslēgt dziesmas. Kā nekā šeit ir kapsēta, nevis diskotēka”, – apsargu citē medijs “Strahit”.

Žurnālistiem pagaidām nav izdevies noskaidrot, kā uz notiekošo reaģē Jurija ģimene. Ne Šatunova sieva, ne mūziķa bērni nav sasniedzami un no kontaktiem ar presi izvairās.

Leave a Comment