Ir vērts iegādāties loterijas biļeti: Pāvels Globa nosauca 2 zodiaka zīmes, kuras nākotnē kļūs bagātas

Atpazīstamais astrologs Pāvels Globa ir izteicis prognozi, kuras zodiaka zīmes ļoti tuvā nākotnē varētu kļūt bagātas. Viņš stāsta, ka tādas ir tikai divas zodiaka zīmes. 

 

20. gadsimta 80. gados, kad sabiedrībā radās jauna interese par astroloģiju, Globa sāka atdzīvināt “avestiešu astroloģiju”, izveidojot Avestiešu astroloģijas asociāciju un Kosmobioloģijas. kuras vadību viņš uzņēmās un par priekšsēdētāja vietnieci iecēla savu sievu Tamāru.

Pēc Globas teiktā, lai padziļinātu savas zināšanas astroloģijā, viņš ceļoja pie skolotājiem, kas dzīvoja Badahšānā un Indijā. Kopš 1989. gada viņš ir Astroloģijas institūta rektors. Kopš 1992. gada viņš ir astrologs un Pāvela Globas centra vadītājs.

Viņš ir 40 populārā žanra grāmatu autors. Kā astroloģijas konsultants ir uzstājies vairākos plašsaziņas līdzekļos un ļoti bieži stāsta gaidāmās prognozes dažādām zodiaka zīmēm.

Lasi vēl: Sargeņģelis palīdzēs: Tamāra Globa šoruden nosauca galvenos zodiaka zīmju veiksminiekus

Tās atradīsies magnētiskās un monetārās planētas ietekmē.

Pazīstamais astrologs, rakstnieks un publicists Pāvels Globa nosauca divas zodiaka zīmes, kas no 20. septembra atrodas Merkura ietekmē. Pēc eksperta domām, šai planētai ir magnētiska un monetāra vērtība.

Globa apliecina, ka Vērši kļūs par īstiem naudas magnētiem, viņiem būs iespēja atbrīvoties no parādiem un sākt dzīvot sapņu dzīvi.

Saskaņā ar eksperta prognozi Vēršiem nauda nāks kā dāvana vai palīdzība no ģimenes un draugiem, kas septembra beigās ļaus šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ievērojami uzlabot savu labklājības līmeni.

 

Nākošo zodiaka zīmi skaties lasot tālāk

Leave a Comment