”Instagram” paziņojis par ļoti nopietniem jaunumiem tuvākajā laikā: ”Ir laiks, dot ceļu robotiem”

”Instagram” paziņojis par ļoti nopietniem jaunumiem tuvākajā laikā. Instagram seko līdzi pasaules jaunumiem un šī iemesla dēļ ir laiduši klajā jaunumus kas drīz būs iekš vietnes. 

Instagram ir tiešsaistes mobilais fotogrāfiju un video koplietošanas un sociālā tīkla pakalpojums, kas ļauj lietotājiem uzņemt fotogrāfijas un video un dalīties ar tiem dažādos sociālajos tīklos, piemēram, Facebook, Twitter utt.

Mākslīgā intelekta (AI) attīstības uzplaukums ir izraisījis AI tērzēšanas robotu izplatību, ko strauji pārņem tiešsaistes pakalpojumu sniedzēji, interneta meklēšanas giganti un mobilās lietotnes.

Ļoti iespējams, ka Instagram ieviesīs arī savu AI tērzēšanas robotu. Mobilo lietotņu pētnieks Alessandro Paluzzi atklāja, ka uzņēmums šobrīd nodarbojas ar mākslīgā intelekta robota izstrādi, kas spēs atbildēt uz jautājumiem, sniegt norādījumus un atvieglot privātu ziņojumu izveidi.

Lasi vēl: Mūžībā devies ilggadējais Latvijas FMOF izpilddirektors un mīlošs ģimenes cilvēks

Atšķirībā no citām platformām Instagram lietotājiem tiek piedāvāta iespēja izvēlēties no 30 atšķirīgu mākslīgā intelekta tērzēšanas robotu kopas, katrs demonstrē unikālus “personības stilus”, tādējādi ļaujot lietotājam izvēlēties to, kas vislabāk atbilst viņu vēlmēm.

 

Leave a Comment