Informācija par Militāro ”lokdaunu”; “Lokdauna” laikā tiks ieviesti pasākumi

Militārais “lokdauns” būtu sliktākais iespējamais notikumu attīstības scenārijs, kurš šobrīd raksturots tikai teorētiski, atbildot uz izskanējušo informāciju par militāro “lokdaunu” kā nākamo soli, ja pašreizējie ierobežojumi nenestu vēlamo efektu, norādīja Veselības ministrijā (VM).

Saskaņā ar Latvijas Tirgotāju asociācijas sniegto informāciju, Ekonomikas ministrijas rīkotāja informatīvajā sanāksmē Veselības ministra padomnieks rīcībpolitikas jautājumos Kaspars Bērziņa paudis, ka pie šādas situācijas alternatīva pašreizējiem ierobežojumiem ir militārais “lokdauns”, nevis mazliet stingrākas drošības prasības, raksta nra.lv

Lasi vēl: Veikals ”DEPO” priecē cilvēkus ar patiešām nesavtīgu rīcību!

VM šajā sakarā skaidroja, ka tā potenciāli varētu būt kļūda vai arī no konteksta izrauta informācija. Taču, vaicāta, vai pašlaik militārais “lokdauns” ir kaut kas, ar kā potenciālu ieviešanu ministrijā rēķinās, VM skaidroja, ka tas būtu sliktākais iespējamais scenārijs, kurš raksturots tika teorētiski.

VM arī norādīja, ka šobrīd ir ieviests “lokdauns”, kuru ministrija aicina visiem stingri ievērot.

Rīcībā esošā informācija arī liecina, ka Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras seminārā kāds VM pārstāvis esot paudis, ka šobrīd Latvija atrodas soļa attālumā no militāra “lokdauna” ieviešanas.

Jau ziņots, ka “lokdauna” laikā – turpini lasīt tālāk

Leave a Comment