Indiešu pusaudzis, kas prognozēja pandēmiju, nācis klajā ar jaunu pareģojumu šim gadam. Vai varam gaidīt pozitīvas pārmaiņas?

Jaunais gaišreģis prognozēja, ka jau drīzumā mūsu dzīve beidzot atgriezīsies ierastajās sliedēs, tomēr izmaiņas notiks pakāpeniski.

Abigja Anands, 15 gadus vecs puisis no Indijas, jau gadu pirms koronavīrusa izplatīšanās visā planētā brīdināja, ka mūs sagaida vispasaules pandēmija. Viņš pavēstīja, ka 2020. gada pavasarī parādīsies bīstams vīruss, pret kuru nederēs nevienas esošās zāles un vakcīnas.Turklāt jauneklis apliecināja, ka cilvēce vairākus gadus nespēs tikt galā ar slimību.

Индийский пацан, предсказавший пандемию, выдал прогноз на 2022 год | СМОТРИ  И ДУМАЙ... | Яндекс Дзен

Kopš tā laika gaišreģa viedoklis tiek ņemts vērā, bet pats Abigja regulāri iepriecina (un satrauc) tos, kurus interesē jaunas prognozes. Pavisam nesen viņš dalījās ar to, kas mūs sagaida 2022.gadā. Ja pērn decembrī prognoze bija, maigi izsakoties, ne pārāk optimistiska, tad šoreiz ziņas ir daudz priecīgākas.

Lasi vēl: VSAA publicējusi visu svarīgāko informāciju, ko jāzina par 50 eiro atbalsta izmaksu par bērnu

Pēc jaunā ekstrasensa teiktā, jaunajā gadā noteikti norisināsies grandiozi notikumi. 2022. gads ieies vēsturē, taču kamēr situācija uzlabosies, būs jāsamierinās ar zināmām grūtībām.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment