Igora Večerska rūnu horoskops nedēļai no 2022. gada 8. augusta līdz 14. augustam

Rūnu pareģis Igors Večerskis sniedza prognozi visām zodiaka zīmēm nedēļai no 2022. gada 8. līdz 14. augustam. Eksperts atzīmē, ka šajā periodā zodiaka apļa pārstāvjus gaida jauni uzdevumi un izaicinājumi. Spogulis žurnālisti uzzināja, kā ar tiem tikt galā.

Auns – apgriezts Teyvaz, Algiz un Uruz

Aunam gaidāmā nedēļa sniegs lieliskas iespējas pašiem parūpēties par savu veselību. Atpūtieties, atjaunojiet spēkus un enerģiju, pavadiet laiku patīkami un lietderīgi.

Turklāt šajā periodā jūs varēsiet izveidot savu darbības režīmu. Aktīvās darbības šobrīd jums ir ierobežotas. Tāpēc nodarbojieties tikai ar “apgrozījuma” audzēšanu.

Vērsis – Yera, Soulo un apgrieztais Algizs

Vērša profesionālajā sfērā iespējamas grūtības un problēmas. Būtībā tās asociēsies ar tavu vēlmi visu izdarīt uzreiz un ātri. Tomēr tagad jums ir jārīkojas pakāpeniski un uzmanīgi, liekot lietā visu savu pieredzi un zināšanas, talantus un spējas. Visas jūsu saistības būs daudzsološas, taču tās būs modrīgas.

Lasi arī: Astrologi paredz, ka no 6. augusta 2 zodiaka zīmēm sākies melnā svītra dzīvē

 

Dvīņi – apgrieztais Perto, Soulo un apgrieztais Teyvaz

Dvīņi cer saņemt svarīgu informāciju, taču tuvākajā nedēļā tā var būt mānīga. Jā, un lietas notiks negaidīti. Tāpēc jums jābūt pēc iespējas uzmanīgākam un vēlreiz jāpārbauda iegūto faktu uzticamība.

 

 

Vēzis – apgrieztais Vunyo, Hagalaz un apgrieztais Raido

Vēžiem tuvākajā nedēļā jaunu biznesu un projektus labāk nesākt. Palieciet tur, kur esat tagad, nemēģiniet mainīties. Galvenais ir saglabāt esošās pozīcijas un sasniegumus. Koncentrējieties uz savu biznesu un uzdevumiem/darbu. Var rasties neparedzēti apstākļi, kas var mainīt jūsu plānus. Tāpēc esiet gatavi force majeure gadījumiem un esiet elastīgi.

 

 

Lauva – Soulo, Nautiz un Turisaz

Ļauvai šī būs lielisku iespēju un unikālu iespēju nedēļa. Tomēr nesteidziniet lietas. Šajā laikā sāksies ilgstoši un daudzsološi procesi, tāpēc negaidiet rezultātu uzreiz. Varbūt pagātnes procesi atgādinās par sevi. Jūs varēsiet atrisināt vairākas problēmas, taču dažus jautājumus labāk atlikt uz vēlāku laiku.

 

Jaunava – Inguz, Eyvaz un Soulo

Arī Jaunavām šis ir pārmaiņu un lielu iespēju laiks. Jūsu plāniem ir lemts ļoti ātri piepildīties. Varēsi ietekmēt svarīgu notikumu gaitu savā dzīvē. Šis ir laiks izdarīt izvēli, un jūs izdarīsit pareizo. Galvenais ir apbruņoties ar optimismu un strādāt ar tiem projektiem, kuros pārzini vislabāk.

 

Svari – apgriezti Algiz un Turisaz, Dagaz

Svariem var būt pārejošas grūtības, taču tu tās ne tikai pārvarēsi, bet arī ieraudzīsi jaunas perspektīvas. Tas ir tas pats gadījums, kad saka “ja nebija laimes, tad nelaime palīdzēja”. Iegūsi jaunas iespējas, zināšanas un pieredzi no sarežģītām situācijām.

 

Skorpions – Eyvaz, Isa un apgrieztais Perto

Skorpioniem tuvākajā nedēļā svarīgākās būs attiecības un komunikācija. Šajā laikā varēsi iegūt arī lieliskas finansiālās iespējas. Padomājiet par to, kā jums ir izdevīgi ieguldīt naudu. Tomēr negaidiet ātrus rezultātus un tūlītēju bagātību ieplūšanu. Ar laiku jums radīsies iespējas.

Strēlnieks – Inguzs, apgrieztais Raido un Yera

Strēlnieka rūnām ieteicams necensties tiekties pēc pārmaiņām. Nākamajā nedēļā tev svarīgi censties noturēt rezultātus un esošās pozīcijas. Jūs nevarat mainīt savu darbu vai dzīvesvietu. Tajā pašā laikā jums ir visas iespējas gūt panākumus jomā, ar kuru pašlaik nodarbojaties. Tāpēc nepiespiediet lietas.

 

Mežāzis – Soulo, Isa un Perto

Nākamā nedēļa Mežāžiem būs ļoti daudzsološa. Jūs varat viegli īstenot savus plānus un projektus, vienlaikus gūstot izcilus rezultātus un lepoties ar sevi. Izmantojiet katru iespēju, lai parādītu savus talantus, radošumu un ambīcijas. Tomēr nesteidzieties un neuztraucieties, ja rezultāts nenāk uzreiz. Dažas lietas un apņemšanās darbosies ilgtermiņā.

Ūdensvīrs – apgrieztais Berkana, Inguz un apgrieztais Keno

Ūdensvīriem vēl nav iespējas realizēt savus drosmīgos projektus. Šī iemesla dēļ daži procesi un plāni attālinās laikā. Jauna informācija jums palīdzēs noteiktos jautājumos. Šī būs lieliska nedēļa, lai harmonizētu savu personīgo dzīvi un attiecības ar savu dvēseles radinieku, kā arī jauniem vaļaspriekiem un hobijiem.

Lasi arī: Astrologi paredz, ka no 6. augusta 2 zodiaka zīmēm sākies melnā svītra dzīvē

Zivis – apgrieztais Teivazs, Fehu un apgrieztais Uruzs

Zivīm tuvākajā nedēļā nav ieteicams nodarboties ar finansiāliem jautājumiem. Svarīgs laiks, lai krātu un uzkrātu līdzekļus sapnim. Neriskējiet un nedariet to, ko nesaprotat. Koncentrējieties uz vienkāršākām, ikdienišķākām lietām un uzdevumiem. Tie kļūs par pamatu jūsu turpmākajiem sasniegumiem.

 

Leave a Comment