Iespējams pavisam drīz simtiem autovadītāju var pat palikt bez autovadītāja apliecības! Šobrīd tiek pieņemts lēmums

Pavisam drīz iespējams būs krietni bargāks sods par šo pārkāpumu, kuru teju katrs trešais šoferītis pieļauj! Ja autovadītājs turpinās šo, tad paliks bez autovadītāju apliecības. 

Ja autovadītāja apliecība ir zaudēta, nozagta vai ir bojāta, autovadītājs var palikt bez fiziskas apliecības, taču viņam jāpievērš uzmanība dažiem svarīgiem punktiem:

Pirmkārt, autovadītājam jāziņo par notikušo likumsargiem un jāveic nepieciešamie soļi, lai saņemtu jaunu autovadītāja apliecību.

Lai nekavējoties nodrošinātu dokumentāciju, kas apliecina autovadītāja tiesības, autovadītājam vajadzētu sazināties ar transporta iestādi, kas izdeva viņa sākotnējo apliecību. Šī iestāde spēs sniegt padomus un sniegt informāciju par procedūrām, kuras jāievēro, lai saņemtu jaunu apliecību.

 

Izpildi testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Lai izvairītos no soda naudas vai citām sekām, kas saistītas ar braukšanu bez autovadītāja apliecības, autovadītājam nevajadzētu braukt, kamēr viņš nav saņēmis jaunu apliecību vai oficiālu dokumentu, kas apliecina viņa tiesības braukt.

Lasi vēl: Šajā pašvaldībā katram šādas kategorijas iedzīvotājam tiks izmaksāti 620 eiro pabalsts! Kad sāks izmaksu?

Kopumā ir svarīgi rīkoties atbilstoši likumdošanai un nekavējoties informēt attiecīgās iestādes par jebkuru autovadītāja apliecības zaudēšanas gadījumu.

Tomēr šoreiz stāsts ir pavisam nopietnāks… 

Pieaugušai sievietei ir daudz izdevīgāk dzīvot vienai – to pašu nevaru teikt par vīriešiem

Lasi vēl: Kuras zodiaka zīmes dižā Vanga uzskatīja par veiksmīgām un kuras ne. Bet viena zīme, viņasprāt, ir teju ideāla. Lūko, kurai grupai piederi tu!

Kā tika noskaidrots, tad pirms pāris dienām ir sākta parakstu vākšana par jaunu likumu, kurš var ietekmēt simtiem autovadītāju visā Latvijā.

Kā zināms, tad šī iniciatīva rosina arī noteikt iespēju par šādu pārkāpumu konfiscēt šī autovadītāja transportlīdzekli. Protams, kā arī bargs sods. Lasām tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment