Ienirstiet tumsā: šīm trim zodiaka zīmēm 21.aprīlis būs ļoti, ļoti grūta diena

Šajā laikā gaidāms saules aptumsums, kurš būtiski ietekmēs visus cilvēkus. Šis aptumsums var arī stimulēt darbību un mudināt cilvēkus sasniegt savus mērķus ar lielāku apņēmību un entuziasmu, tomēr ne visiem. 

Rīt, 2023. gada 21. aprīlī, būs Saules aptumsums Auna zīmē. No astroloģiskā viedokļa šim tranzītam var būt dažādas, dažas ļoti spēcīgas, kaut arī negatīvas sekas mums, cilvēkiem šeit uz Zemes.

Tā kā šis ir Auna tranzīts, mēs varam izjust tādas iezīmes kā pašpārliecinātība, pašapziņa un neatkarība. Saules aptumsums šajā zodiaka zīmē var nest pārmaiņas un sākumu šajās dzīves jomās.

Šis aptumsums var arī stimulēt darbību un mudināt cilvēkus sasniegt savus mērķus ar lielāku apņēmību un entuziasmu.

Lai gan tas viss izklausās diezgan optimistiski, galvenais ir tas, ka Auns to ietekmē. Tātad, ja vien mēs tiecamies uz saviem mērķiem ar šo jaunatklāto un apbrīnojamo apņēmību, mēs arī esam gatavi eksplodēt jebkurā brīdī.

Saules aptumsums Aunā var būt sarežģīts, jo tas var atklāt problēmas, kas saistītas ar dusmām, nepacietību un impulsivitāti. Ir svarīgi paturēt prātā šīs tendences un atrast veselīgus noieta veidus, piemēram, vingrinājumus vai radošo izpausmi.

Patiesībā mūsu labākais darbs rīt būs tas, ko darīsim paši; Vislabāk ir atrisināt lietas pašam, un jā, ja varat. Šodien mēs varam izjust fizisku spriedzi un pārāk daudz piepūlēties.

Mums vajadzēs izgāzt savu neapmierinātību šajā dienā, 2023. gada 21. aprīlī, un, lai gan šī ir Saules sezonas pirmā diena Vērsī, tā joprojām ir ugunīgs Auna tranzīts, un tas prasīs savu nodevu, līdz aptumsums pazudīs un izzudīs no ceļa.

Auns

Tā kā tu ESI zodiaka aptumsuma zīme, tu, Auns, vari piedzīvot būtiskas pārmaiņas un jaunus sākumus dažādās dzīves jomās, īpaši savā personībā, sevis apziņā un personīgajos mērķos.

Ņemiet vērā ideju par “identitāti”. Saules aptumsuma laikā tev var ienākt prātā, ka tev ir apnicis būt tādam, kāds esi, un no šī brīža vēlies kļūt par kādu citu.

Lasi vēl: Skumja vēsts: Slavenam māksliniekam mūžs pārtrūka otrdien, 18. aprīlī: ”Laiks ir tik steidzīgs”

Nevis cits cilvēks, bet jauna un uzlabota viņa paša versija. Šeit jūs nolemjat drosmīgi rīkoties un drosmīgi un entuziastiski izmantot jaunas iespējas.

Šis ir arī laiks, kad pašsajūta liek jums justies slikti par noteiktām lietām. Jā, jūs vēlaties mainīties un “kļūst labāk”, taču ir sāpīgi domāt, ka kādreiz esat “tik kļūdījies” par lietām. Saules aptumsums palīdz noņemt plīvuru no acīm.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment