Iemīlējās citā: “Manas mīļās aukles” Vikas lomas atveidotājas Zavorotņukas partneris sniedzis atklātu atzīšanos

Aktrise drīz atkal parādīsies uz ekrāniem.

Anastasija Zavorotņuka jau vairākus gadus nerādās sabiedrībā, pēc tam, kad viņai tika diagnosticēta īpaši agresīva vēža forma – glioblastoma. Tajā pašā laikā skatītāji viņu drīz atkal redzēs veselu un skaistu.

Pēc dažiem mēnešiem uz ekrāniem iznāks seriāls “Tiesu izpildītāji”, kas filmēts vēl 2017. gadā, bet plauktā krāj putekļus jau vairākus gadus. Par sižetu ir zināms maz, izņemot to, ka seriāls tika uzņemta Maskavā un tajā bez “mīļās aukles” piedalījās Andrejs Čadovs, Anna Popova un Kirils Meļehovs.

Beidzamais padalījās ar dažām atklāsmēm, ar grūtībām atceroties projektu.

“Mēs filmējāmies jau sen, precīzi neatceros kurā gadā. Par projektu varu teikt, ka līdzās tiesu izpildītāju darba dzīvei ir interesants mīlas stāsts. Šī, iespējams, ir vissvarīgākā daļa. Mans varonis zaudēja ģimeni autoavārijā, bet beigās iemīlas citā varonē, bet es tagad nevaru viņu nosaukt vārdā.”

Meļehovs ar savu sacīto ieintriģē skatītājus un tādējādi ierosina domu, ka runa varētu būt tieši par Zavorotņukas spēlēto varoni.

Viņš arī piebilda, ka iepriekš ar aktrisi nav strādājis, taču par viņu palikuši vislabākie iespaidi. Pirmkārt, tāpēc, ka patiesībā viņai ir maz līdzības ar savu naivo slaveno tēlu no “Manas mīļās aukles”, tiesa, ja neskaita “dzīves mīlestību un pozitīvismu”.

 

Lasi vēl: Diemžēl šonakt Latgales pusē ir notikusi milzu traģēdija: ”Nezinām, kā ģimene ar to tiks galā”

“Viņa ir ļoti neaizmirstama. Tāda dzīvespriecīga, laipna, simpātiska. Lieliska profesionāle. Laba partnere. Viņai ir lieliska humora izjūta. Ar viņu ir tik viegli, kadrā vienmēr ir gatavs palīdzēt. Mums bija aina, kurā bijām kopā gandrīz stundu. Un visu šo stundu viņi smējās un jokoja.”

 

Leave a Comment