Krievijas skatuves leģenda Hazanovs paskaidro, kāpēc aizbraucis uz Latviju: “Tad neradīsies jautājumi”

Krievijā slavenā skatuves mākslinieka Genādija Hazanova fani ir nopietni noraizējušies par viņa ilgstošo atrašanos ārpus Krievijas. Daudzi attiecībā uz viņu uzreiz paziņoja – emigrējis.

Tomēr nesen aktieris sniedzis skaidrojumu, kāpēc viņš atrodas Latvijā jau vairākus mēnešus.

Mākslinieks ieteicis saviem faniem uzmanīgi pavērot, kas notiek Krievijas galvaspilsētas teātros.

Genādijs Hazanovs saviem pielūdzējiem apgalvoja, ka viņš negrasās nekur pārcelties un jaunajā teātra sezonā spēlēs uz teātra “Ļenkom” skatuves.

“Es nekur neesmu emigrējis. Vajag vienkārši uzmanīgi paskatīties, kas notiek Maskavas teātros. Tad neradīsies nekādu jautājumu. Es spēlēju izrādēs.

Tagad ir vasara, brīvdienas. Bet tas taču nenozīmē, ka esmu emigrējis”, – mākslinieku citē izdevums Teleprogramma.pro.

Neilgi pirms tam “Ļenkoma” direktors Marks Varšavjors pastāstīja, ka Genādijs Hazanovs atrodas Latvijā, kur iziet ārstēšanās kursu. Tomēr pats mākslinieks nav sniedzis nekādu informāciju saistībā ar savu veselību.

Lasi vēl: Skumja ziņa: mūžībā devusies slavenā dziedātāja un aktrise, kuru savulaik zināja teju visa pasaule

Jau iepriekš ir stāstīts par citām krievu zvaigznēm, kas pašlaik atrodas Latvijā. Piemēram, Čulpana Hamatova šeit mēģina atrast darbu, bet Maksims Galkins sācis mācīties latviešu valodu un uzstājoties, runāja arī latviski.

Viņa sieva Alla Pugačova gan par pārcelšanos neesot tik priecīga, jo uz Latviju nevar nogādāt savu barokameru trīs miljonu vērtībā, kas māksliniecei palīdz saglabāt jaunību un veselību.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos video par šo tēmu

Leave a Comment