Ģimene piedzīvo īstu pārbīli! Valkas pilsētas centrā privātmājas pagalmā iekļūst bīstams plēsējs, kurš sēž uz mājas terases un vēlāk nozog sev maltīti (video)

Foto – Pexels

Ilze atklājusi, ka lūsis burtiski ir vai “apsēdis” viņas māju un pagalmu un plēsējs kļuvis par nopietnu problēmu. Ilzes māja atrodas netālu no Valkas pilsētas centra.

Mājai nesen arī tikušas uzstādītas novērošanas kameras, kuras tad arī nofilmējušas, kā plēsējs staigā ap teritoriju, lec pāri sētai, dzenā un pat noķer vienu pīli, kuru aiznes projām.

Foto – Pexels

Pēc tam redzams, kā lūsis staigā pavisam tuvu mājai un beigās vēl laiskojas uz terases, kas atrodas pie mājas. Visbeidzot saimniece drosmīgi pati dodas ārā, lai plēsēju aizbiedētu, turklāt viņai tas neesot izdevies pēc pirmās reizes!

Lasi vēl: Nofilmē ar telefonu trīcošām rokām: gaišā dienas laikā netālu no Mazsalacas privātmājas pagalmā ienāk viens no bīstamākajiem plēsējiem 

Daudzi komentāros pie publicētā video raksta, ka šādi gadījumi tagad būs aizvien vairāk. Daudzi arī apliecina, ka pēdējā laikā lūši pavisam vairs nebaidās nākt māju tuvumā un meklēt sev viegli noķeramu maltīti…. Bet daži satraucas par mazu bērnu drošību, kuri, piemēram, vieni paši rotaļājas mājas pagalmā…

Leave a Comment