”Gandrīz kā dižajai Vangai”: Slavena astroloģe nosaukusi 5 zodiaka zīmes, kas var lepoties ar lielisku intuīciju

Vairākās horoskopa zīmēs dzimuši cilvēki ir apveltīti ar fenomenālu intuīciju, kā arī spēju paredzēt notikumu attīstību.

Šīs prasmes, protams, var pilnveidot ikviens, taču tikai pieciem zodiakālā apļa pārstāvjiem jau no dzimšanas piemīt pravieša īpašības – tā norāda Saona, pasaulē slavena arābu izcelsmes astroloģe, taroloģe un ragana vairākās paaudzēs.

Lūk, viņas apkopotais saraksts, kurā iekļautas zodiaka zīmes ar spēcīgāko intuīciju:

Zivis

Zivis ir īstas intuīcijas karalienes. Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir diezgan jūtīgi pret apkārtējās vides enerģiju un spēj sajust apkārtējo cilvēku patiesās emocijas un noskaņojumu. Tā kā Zivis pievērš uzmanību dažādām niansēm, tās bieži vien var paredzēt nākotnes notikumu gaitu, kas ne vienmēr izdodas citiem.


Vēzis

Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir pieraduši uzticēties savai sestajai maņai. Vēži spēj precīzi paredzēt notikumu gaitu pat neskaidrākajā situācijā. Tāpēc ir vērts ieklausīties šo viedo cilvēku padomos attiecībā uz nākotni, lai arī no racionālā viedokļa tie var šķist ne visai pamatoti.

 

Lasi vēl: Divas zodiaka zīmes, kuras izies caur pārpilnības portālu: nauda un mīlestība būs jau pēc 2 dienām

Skorpions

Arī Skorpioniem ir laba intuīcija: no viņiem nav iespējams noslēpt patiesību un iestāstīt klajus melus. Turklāt šajā zodiaka zīmē dzimušie vienmēr ātri un aukstasinīgi novērtē notiekošo, kas palīdz pieņemt pareizo lēmumu.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment