Gaišreģe Kažeta nosauca laimīgos un nelaimīgos dzīvokļu numurus – kādā dzīvo tu?

Numura ciparu skaita nozīme mājokļa numurā

Vēl ir vērts pievērst uzmanību ciparu skaitam skaitlī – tie var ietekmēt arī turpmāko dzīvošanu dzīvoklī vai mājā.

Viens simbols, piemēram, skaitlis 5 vai skaitlis 3, nozīmē, ka dzīvē nāksies saskarties ar daudzām problēmām. Taču mājokļa īpašniekam vienmēr pietiks spēka un laika, lai tās atrisinātu. Piesaistiet tuvinieku atbalstu, lai negatīvā enerģija neietekmētu ģimenes attiecības.

Divi skaitļi, no 11 līdz 99, nodrošina praktisku drošību. Mājā jutīsieties komfortabli, ja tiks saglabāta kārtība, tīrība un uzticība starp radiniekiem. Centies rūpēties par māju kā par sevi – laicīgi veiciet remontu, neuzkrājiet atkritumus, vēdiniet, neielaidiet mājās cilvēkus ar negatīvu enerģiju.

 

Trīs skaitļi pastiprina jūsu uzskatus par pasauli un nedaudz tos nostiprina. Tu vari asāk reaģēt uz vārdiem, būt ievainojamāks. Saglabājiet līdzsvaru, veicot psiholoģisko izkraušanu un nodarbojoties ar sportu. Vēlams nostiprināt sava mājokļa aizsardzību ar modernām drošības ierīcēm.

“0” skaitlī ir neitrāla zīme. Šajā gadījumā, ja jūsu mājā, piemēram, ir cipars 104, uzskatiet to par divciparu skaitli – 1 un 4.

Lasi vēl : Sinoptiķi steigšus izsludinājuši brīdinājumu par spēcīgu snigšanu un pamatīgām vēja brāzmām!

Vai ir laimīgi un nelaimīgi dzīvokļa skaitļi?

Lasi vēl : Sinoptiķi steigšus metas brīdināt iedzīvotājus : Jaunedēļ situācija mainīsies uz pavisam pretējo pusi…

Tiek uzskatīts, ka mājokļos ir negatīvāka enerģija, ja tie ir saistīti ari skaitļiem 1, 3, 6, 8, 9 dažādās kombinācijās. Dzīvokļi ar skaitļiem 33, 13, 131 un 313 (spoguļattēls no 13), 666 ir bīstami. Tajos visbiežāk notiek sadzīves problēmas, zādzības, ugunsgrēki.

Laimējas tiem dzīvokļiem vai mājām, kur ir simboli 7, 5, 4, 2. Tajos retāk sastopami konfliktējoši kaimiņi, problēmas ar mājokļa komunikācijām, dokumentu kārtošanu.

Arī interesanti: Strēlniekam patīkams pārsteigums, bet Zivīm emocionāla diena; Perlas dienas horoskops 6. februārim

Leave a Comment