Gaidāmajā spoguļdatumā ir “trīs divnieki” 02.02.24: tas ir īpašs datums ar ļoti spēcīgu, tomēr mānīgu enerģiju

Konspirācijas, lai piesaistītu naudu un mīlestību

Izņemiet no somas visu, izņemot banknotes. Uzraksti zīmīti ar datumu (02.02.24) un saki šādus vārdus: “Nauda sarakstā – līdz datumam uz zīmītes. Tas ir divnieks trīs – iekšā vajadzētu kļūt vairāk monētām”.

Atstāj piezīmju lapiņu pie maciņa.

Dienā ar trim divniekiem var veikt rituālus ne tikai par naudu, bet arī par veiksmi un mīlestību:

2. februārī pulksten 20:22 vai 02:20 sakiet sazvērestību: “Viens pret vienu ir pāris, dubultspēle. Trīs reizes es burtu savu ceļu, ka pāri man dos. Amen.”

Lasi vēl: 43 gadu vecumā savās mājās atrasta daudzu filmu zvaigzne: ”Viņa bija kā maigs zieds starp rozēm”

Visbiežāk “222” ir atrodamas uz pulksteņa iepriekš minētajā laikā. Taču gada divnieki nav bieža parādība, tāpēc ir laiks ķert veiksmi.

Astroloģijā spoguļdatums (retāk izmantotais termins ir “retrogrādā planēta”) ir planētas pozīcija, kad tā, šķiet, pārvietojas atpakaļ pa zodiaku no austrumiem uz rietumiem, nevis parastajā virzienā no rietumiem uz austrumiem.

Tas radīsies, ja Zeme, kustoties pa savu orbītu, ātrāk pārvietojas garām planētai nekā paša planētas ātrums. Šis fenomens radās tāpēc, ka mūsu zemes orbīta ir tuvāka saules sistēmas iekšējām planētām, un tāpēc, lai panāktu šo efektu, šīm planētām būtu jāapstājas un “jāpāriet” uz otru pusi.

 

Leave a Comment