Astroloģe Volodina atklāja, kuros februāra datumos ir labāk sākt jaunu dzīvi, jo tā būs veiksmes pilna

Astroloģe sīki pastāstīja, kā jaunais mēness un Veneras un Marsa konjunkcija mūs ietekmēs. Vasilisa uzskata, ka februāris solās būt rosīgs, taču ir konkrētie datumi, kuri ir piepildīti ar spēcīgu pozitīvo enerģiju. 

Mēs jau esam uz pēdējā ziemas mēneša sliekšņa, kas tradicionāli tiek uzskatīts par aukstāko. Taču Vasilisa Volodina savā astroloģiskajā prognozē apliecina, ka februāris mūs sasildīs ar mīlestību.

Šis mēnesis daudzējādā ziņā turpinās janvāra beigu tendences – būs ļoti kaujiniecisks un spēcīgs. Apņēmības pilni centieni, ko tu pielietosi, dos tev visas iespējas uz lielisku rezultātu.

Februāra pirmajās dienās uguns stihija ir vāja, un tas nozīmē, ka būs maz tonusa, impulsa un enerģiskuma. Taču, ja kaut kas jau ir ieplānots, zemes elements palīdzēs tev pulcēties, parādīt savu gribu un izturību. Neatkarīgi no tā, kas notiek ap tevi, tev ir jāvirzās uz priekšu.

 

Savā YouTube kanālā Volodina prognozē norādīja, ka no 1. līdz 5. februārim ir stratēģisko biznesa alianšu laiks: “Tulkojot no astroloģijas, tas burtiski nozīmē: tu satiec cilvēku, ātri sāc rīkoties, un viss ātri piepildās.”

Šajā laikā izveidotās savienības sola lielu perspektīvu un ilgmūžību. Tāpēc, ja ar kādu iepazīsieties, uzreiz padomājiet, kādu praktisku labumu šī iepazīšanās var dot.

Lasi vēl: Ārzemju sinoptiķi stāsta, ka februāris solās būt ziemas sniegotākais mēnesis – ko sagaidīsim Latvijā?

No 5. līdz 11. februārim ir arī labs laiks, lai par kaut ko padomātu, lai saprastu kaut ko jaunu sev. Taču lēmumi šajā periodā tiek pieņemti krīzes laikā.

Tāpēc, ja kaut kas ir neatliekams, tieši mēneša otrā nedēļa palīdzēs oriģinālā veidā rast risinājumu. Šīs dienas mūsu dzīvē ienesīs daudz notikumu, kurus iepriekš nebijām plānojuši. Tāpēc ir labāk būt gataviem.

Tomēr ir kāds datums, kura diena būs piepildīta ar visspēcīgāko mēneša enerģiju un lūk, kura diena tā būs!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment