Gaidāma balta svītra! Kas viņš ir – absolūtais laimīgais starp visiem nedēļā no 13. līdz 19. martam

Astrologi šai zodiaka zīmei prognozē laimi un veiksmi. Galvenie laimīgie nedēļā no 13. līdz 19. martam būs tikai šī viena konkrētā zodiaka zīme. Šai zodiaka zīmei beidzot uzsmaidīs veiksme.

Ja lielākajai daļai šis periods kļūst nedaudz grūts, tad viņiem nav no kā baidīties. Visums parūpēsies, lai jebkurš bizness viņiem būtu viegls un šķēršļi tiktu atmesti.

Svari

“Jūs jāapsveic: nedēļa būs veiksmīga. Tiesa, enerģijas būs nedaudz mazāk nekā iepriekš, bet tas ir pat uz labu – iepriekš tās bija pārpilnībā. Tagad varēsi rīkoties diezgan dinamiski, bet tajā pašā laikā sistemātiski, kas ļauj rēķināties ar panākumiem,” piebilda astrologi.

Piektdien, 17. martā, Svaru zīmes īpašnieks – Venera ieies Vērša zīmē, vienā no tās mājvietām, kas sola brīnišķīgu nedēļas nogali šī zodiaka apļa pārstāvjiem.

Lasi vēl: VID publisko visbiežāk pieļautās kļūdas pildot deklarācijas, dēļ kurām var neizmaksāt pārmaksātos nodokļus

Vienkārši atcerieties, ka visi cilvēki ir dinamiskas būtnes, kas pastāvīgi mainās, dažreiz uz labo pusi, dažreiz nē. Tātad, ja jūsu zīmes nav šajā sarakstā, tas nenozīmē, ka jums trūkst garīgo spēku, jūs tiksiet galā ar jebkuru uzdevumu.

 

Leave a Comment