Filmēšanās laikā pēkšņi aizsaukts aizsaulē zināmas filmas aktieris; vien dažas dienas pirms savas 59. dzimšanas dienas

Filmēšanās laikā pēkšņi aizsaukts aizsaulē zināmas filmas aktieris. Vien dažas dienas pirms savas 59. dzimšanas dienas. Kam tādam neviens nebija gatavs. 

Ir laiks mūsu dzīvē, kad apkārtējo pasauli sajūtam īpaši asi un jutīgi, un ir laiks, kad kļūst grūtāk sadzirdēt čukstus, izlasīt burtus un apkārtējā pasaule “sāk pazust tulkojumā”. Diemžēl šis ir tas laiks, kad vecums liek par sevi manīt.

 

Kāds mācītājs reiz sacīja, ka cilvēka dvēsele, miesu atstādama, izejot cilvēkam ārā pa muti kā zili dūmiņi vai arī kā balts tauriņš. Bet tikmēr tā netiek augšā debesīs, kamēr nenozvana ar baznīcas pulksteni.

 

Filmēšanās laikā Itālijā m.i.r.i.s “Zvaigžņu karu” aktieris Rejs Stīvensons

58 gadu vecumā miris Rejs Stīvensons. Aktieris pirms n.ā.v.e.s bija vērsies pie ārstiem.

Ziemeļīrijas aktieris n.o.m.i.r.a dažas dienas pirms savas 59. dzimšanas dienas. Rejs jutās slikti un pirms aiziešanas tika ievietots Rizzoli slimnīcā Itālijā. Aktiera pārstāvis norādīja, ka Stīvensons n.o.m.i.r.a slimnīcā.

 

Pirms savas aiziešanas aizsaulē aktieris strādāja pie filmas “Kazino Iskijā”, kur viņam bija jāatveido slavu zaudējusi asa sižeta filmu zvaigzne, kas mēģina atdzīvināt savu karjeru un mēģina tikt galā ar savas rīcības sekām, kad savulaik pameta ģimeni slavas dēļ.

 

Rejs dzimis Lisburnā, Ziemeļīrijā 1964. gada 25. maijā. Viņš bija otrais no trim dēliem RAF pilota un viņa sievas ģimenē. Ģimene pārcēlās uz Angliju, kad viņam bija astoņi gadi. Pieaugot, viņš iestājās Bristoles teātra skolā Old Vic, kuru absolvēja 29 gadu vecumā.

Pēc parādīšanās dažādos televīzijas šovos un filmās, Rejs debitēja uz lielā ekrāna 1998. gadā, kad viņš filmējās filmā “Lidojuma teorija”. Filmā viņš attēloja vieglas uzvedības vīrieti un uz ekrāniem parādījās kopā ar Kenetu Brenu un Helēnu Bonemu Kārteri. Pēc tam viņš ieguva pastāvīgu darbu, spēlējot britu seriālos.

Aktieris ieguva plašu popularitāti 2004. gadā, kad filmā “Karalis Artūrs” attēloja Dagoneta tēlu. Šajā filmā viņš parādījās kopā ar citu daudzsološu aktieri Klaivu Ovenu.

Lasi vēl: Dēls patrieca māti, kas viņa vietā bija izcietusi cietumsodu. Bet vēlāk šis ķēms apstulba, saņemot šokējošu vēsti

 

Pēc tam viņš ieguva vairākas lomas asa sižeta filmās, spēlējot skarbu karavīru ar zelta sirdi “Emmy” balvu ieguvušajā miniseriālā “Roma” un vēlāk arī asa sižeta antivaroni Frenku Kāslu filmā “Soģis: Kara zona”.

Leave a Comment