“Esiet ļoti vērīgi!”; Ja pamanījāt, ka šīs lietas sāk notikt, tad ziniet, ka jūsu māja kliedz par postījumiem

Mūsu mājas atspoguļo mūsu iekšējo stāvokli. Mūsu enerģija ir piesātināta un savīta ar mūsu mājas enerģiju. Laika gaitā mēs kļūstam par daļu no vietas, kur dzīvojam. Visas tās programmas, enerģijas, ko mēs saņemam no ārpuses, tā vai citādi ir sajauktas ar mūsu mājas enerģiju.

 

Tāpēc, ja pie mums ir pielipuši bojājumi un ļaunā acs, mājās sāksim saņemt dažādus padomus un brīdinājumus. Kuras un kā?

 

Bojājumi un ļauna acs mājās

Pirmā lieta, kam jāpievērš uzmanība, ir nažu lūšanaTas nav atkarīgs no tā, vai nazis ir vecs un tikko nopirkts. Bet īpaši labi tas darbojas ar jauniem nažiem. Jūs tikko iegādājāties nazi, un rokturis jau krīt nost. Un nav svarīgi, cik maksā un kāda ir šī naža kvalitāte. Tas var notikt pat ar vislabākās kvalitātes nazi.

Arī asmens var būt ļoti stipri izliekts, lai gan nebija nekādu mehānisku bojājumu. Vai arī asmens ļoti ātri kļūst blāvs, lai gan tas tika uzasināts tikai no rīta. Tas viss liecina, ka mājas saimniecei tika atnesta maģiska vientulība. Ja mūsu lasītāju vidū ir neprecētas meitenes, vispirms pārbaudiet nažu stāvokli virtuvē.

Atsevišķi mēs vēlamies atzīmēt tādu naža darbības traucējumu kā salauztu galu. Kopumā nazis var būt absolūti spēcīgs un vesels, bet ar nolauztu galu. Tas, protams, var būt mehāniska kļūme, taču tas arī izskatās pēc maģiska rituāla vīrietim. Proti, viņa vīrišķā spēka zaudēšana.

Tāpēc, ja mājā dzīvo precēts pāris un ir kādas problēmas, jāpievērš uzmanība nažu stāvoklim. Ja vientuļai meitenei tiek nolauzts naža gals, tas var nozīmēt kaitējumu tam, ka vīrieši ilgstoši neuzturas mājā.

Padomi no mājām

Nākamais mājiens mājās, ka ar saimniekiem nav viss kārtībā, ir apavi. Ja skaidri atceraties, ka čības stāvēja tieši tad, kad aizbraucāt, un, pārnākot mājās, redzat tās stāvam dažādos virzienos vai pavisam citā vietā, tā ir satraucoša zīme. Pat ja kāds viņus aizķēris vai dzīvnieki spēlējās ar tiem. Tas nozīmē, ka apavu īpašnieks tika bojāts. Pats trakākais, kad čības “izmētājas” dažādās telpās.

Vēl viens sliktas enerģijas rādītājs mājā ir pārtikas strauja bojāšanās. Jauns ledusskapis, svaiga pārtikas iegāde, pastāvīga svaiguma uzraudzība – tas viss nepalīdzēs, ja esat satraukts par savu veselību.

Ja novērojat pelējuma veidošanos tikai iegādātajiem produktiem vai raudzēto piena produktu saskābšanu, jāpadomā par savu veselību. Iespējams, ir vērts veikt pārbaudi un pārbaudīt savas hroniskās slimības.

Lasi vēl: Nekad nepērciet veikalā jau sagrieztu arbūzu; lūk, arī iemesls!

Jēdziens “zirnekļa bojājumi” ir izplatīts starp cilvēkiem. Šis ir kolektīvs nosaukums, kas visbiežāk norāda, ka mājā un visbiežāk vienā telpā veidojas liels skaits zirnekļu tīklu un zirnekļu.

Pat pastāvīga tīrīšana šajā telpā neglābj. Tāpat, papildus zirnekļiem, tas var būt mušu kopa, it īpaši ziemā. Šīs pazīmes liecina, ka mājas īpašniekiem nodarīts kaitējums viena īrnieka nāvei. Šādos gadījumos ir jārīkojas nekavējoties.

Turpini lasīt, kādas vēl ir pazīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment