“Esiet ļoti vērīgi!”; Ja pamanījāt, ka šīs lietas sāk notikt, tad ziniet, ka jūsu māja kliedz par postījumiem

Citas pazīmes

Un pēdējais, uz ko es gribētu pievērsties – tas ir zādzības vai ugunsgrēka izraisīts bojājums. Kā to atrast mājā? Jums rūpīgi jāpārbauda savas lietas un apģērbs, vai tajā nav mazu apaļu caurumu. Ārēji tie izskatās kā kožu caurumi. Lai atbrīvotos no šādiem bojājumiem, ir nepieciešams sadedzināt šo caurumu. Un tad jūs varat viegli uzzināt, no kura tas bija – likumpārkāpējam būs ugunsgrēks.

Ko darīt, ja visi rādītāji ir samazināti līdz bojājumiem un situācijas atkārtojas vēlreiz? Nav nepieciešams nekavējoties skriet pie burvjiem un meistariem – dažreiz jūs varat no viņiem atnest daudz vairāk nepatikšanas. Vispirms mēģiniet patstāvīgi tikt galā ar jebkuru situāciju.

Pirmkārt, jums jāanalizē, cik bieži dīvainas lietas turpina notikt, no kura brīža tās sākās. Ar ko šajā laika posmā bija cieša saziņa un par ko viņi runāja. Otrkārt, ir jāatbrīvojas no saplīsušās lietas un lietas, kas ir bojāta. Vislabāk to sadedzināt.

Lasi vēl: No rītdienas, 19.jūnija gaidāmas izmaiņas reģionālajos autobusos – esiet vērīgi!

Treškārt, centies sekot līdzi šādām situācijām arī turpmāk un vairāk uzmanības veltīt savam dvēseles radiniekam, bērniem un ģimenei. Galu galā spēcīga ģimene ir neiznīcināms cietoksnis.

Leave a Comment