Es paredzēju traģēdiju Turcijā: ko vēl Tamāra Globa prognozēja 2023. gadam

Vakar pasaules uzmanību piesaistīja Turcijā notikušā traģēdija. Zemestrīces prasīja gandrīz trīs tūkstošu cilvēku dzīvības, sagrāva tūkstošiem māju, un glābšanas darbi turpinās līdz pat šai dienai.

Pat zinātnieki nevarēja paredzēt šos notikumus, taču daudzi astroloģijas cienītāji atcerējās, ka 2022. gada nogalē Tamāra Globa kādā intervijā prognozēja traģēdiju, nosaucot gan valsti, gan aptuveno kataklizmas laiku.

Astroloģe savā prognozē 2023. gadam minēja: “Gada sākumā pastāv dabas katastrofu un finanšu satricinājumu risks. Ziemā Turcijā ir iespējamas dabas katastrofas. Neticama precizitāte! Ir vērts atcerēties, ko vēl Tamāra Mihailovna prognozēja garā intervijā par to, ko mums vajadzētu sagaidīt no nākamā gada.

Tātad astroloģe brīdināja, ka janvārī un februārī pastāv augsts teroraktu risks, un atgādināja, ka varētu noderēt trauksmes futrālis. Tajā pašā laikā Tamāra Globa steidzās nomierināt klausītājus: bīstamais periods nebūs ilgs, ir svarīgi būt tuvu mīļajiem un palīdzēt viņiem pārvarēt grūtības.

Lasi vēl: Sēru vēsts Latvijai: mūžībā aizsaukta visu mīlēta vecmāte, kura savu darbu mīlēja no visas sirds

Tiem, kuri grasījās pārcelties uz dzīvi citā valstī, astroloģe izteica ne tās rožainās prognozes: pēc viņas teiktā, Portugāle, Izraēla un Ķīna slēgs robežas un pastiprinās noteikumus emigrantiem. Un vēlāk tām pievienosies vēl vairākas valstis: tās slēgs robežas līdz 2025. gadam.

Astroloģe novērojusi, ka vasarā situācija pasaulē būs īpaši saspringta, taču līdz augustam iestājas klusums, tāpēc šis laiks jāvelta ģimenei, stiprinot finansiālo situāciju, jo līdz oktobra vidum pasaule atkal būs nemierīga.

 

Leave a Comment