Es pametu ģimeni sava sapņu vīrieša dēļ un ignorēju bīstamas pazīmes: Lūk, kā pamanīt narcisu, pirms pieļaut tādu pašu kļūdu

Emīlija* bija precējusies un ar bērniem, kad iepazinās ar Angusu. Taču viņa bija pārliecināta, ka ir satikusi “īsto”. Viņa vēl nekad nebija tik ļoti aizrāvusies.

Dažu mēnešu laikā viņa bija izšķīrusi savu ģimeni, lai turpinātu attiecības ar augumā garo, izskatīgo svešinieku, kurš viņai uzjundīja spēcīgas jūtas.

Emīlija vēlas, lai sievietes pievērstu uzmanību šiem sarkanajiem karogiem.

1 – draudzība – ja viņam nav ilgtermiņa draugu vai vīriešu kārtas draugu, tad tev jāpadomā divreiz. Ja viņam ir tikai sievietes draudzenes un gadījies ar viņām visām iepazīties iepazīšanās aplikācijās vai, šķiet, ka ar visām ir bijis kas vairāk, tad bēdz prom.

2 – Finansiālā drošība – ja viņš uzvedas tā, it kā viņam būtu vairāk naudas nekā patiesībā, un viņam nav viņa vecumam atbilstoša finansiālā nodrošinājuma, tad tev jāpārdomā. Īpaši, ja tu esi finansiāli nodrošināta, ja viņš liek tev par visu maksāt vai ja viņš vēlas pārcelties pie tevis.

3 – nosodošs – ja viņš pēc vienas tikšanās reizes noraida jūsu draugus un ģimeni vai runā par to, cik slikti ir visi pārējie, tad no viņa vajadzētu izvairīties. Es dzirdēju, kā viņš visus nosoda, un pati biju viņa kritikas saņēmēja galā. Viņš mani nosodīja arī ar citiem cilvēkiem.

4 – Iepriekšējās attiecības – ja viņš ir pārāk omulīgs ar iepriekšējiem “randiņiem”, tad no viņa vajadzētu izvairīties. Taču ir svarīgi rūpīgi pārbaudīt arī vīriešus, kuri nerunā ar savu bērnu māti vai neuztur attiecības ar saviem bērniem. Īpaši, ja viņi pastāvīgi apmelo viņu vārdus, sauc par trakiem.

5 – Ja jūtat, ka jūsu sociālais loks sašaurinās – ja dzīves draugi vai tuvinieki jums saka, ka ar jūsu partneri kaut kas nav kārtībā. Narcisi vēlas iznīcināt jūsu atbalsta tīklu.

6 – Pašapmierinātības tendences – mēs cīnījāmies pirms jebkādiem svarīgiem notikumiem manā dzīvē, un man bija jāturpina sevi padarīt mazāku, lai viņš varētu būt tas, kuru cilvēki apbrīno. Viņš visu darīja, domājot tikai par sevi, un, kad es viņu par to izaicināju, viņš man teica, ka es esmu nekas, bet viņš ir svarīgs.

7 – kontrole – tas notika pēc tam, kad es biju pieķērusies. Viņš mēģināja kontrolēt manu naudu, atrunāja manus tuviniekus,  un pēc tam sāka ietekmēt.

Leave a Comment