“Es iznesu personīgās mantas”: Aleksandra Gradska vecākais dēls atzīst, ka “aplaupījis” mirušā dziedātāja dzīvokli

Viņa nevarēja doties uz galvaspilsētu, jo viņai nebija, pie kā atstāt zēnus. Saskaņā ar pirmās instances tiesas lēmumu mājoklis nonāca Kotašenko un jaunākajiem Gradska mantiniekiem, ziņo “MK”.

Vīrietis, kurš ieradās dzīvoklī, patiešām izrādījās vecākais Aleksandra Borisoviča dēls. Tomēr viņš apliecināja, ka neko nav nozadzis. Daņils teica: viņš paņēmis tikai to, kas viņam pienākas, proti, mūzikas diskus. Tos viņš bija mantojis.

“Nekas tāds, tā ir krāpšana. Nekādas lietas no turienes netika izņemtas. Es šodien tur biju, vienīgais, ko es no turienes iznesu, – savas personīgās mantas. Es tās tur glabāju, man mantojumā ir ļoti daudz mūzikas disku.

Es tos tur glabāju. Pasūtīju mašīnu, iekrāvu diskus un aizvedu tos, kur, manuprāt, nepieciešams,” Daņila vārdus citē “Piektais kanāls”.

Hita “Cik jauni mēs bijām” izpildītāja īpašums jau drīz vien pēc mākslinieka Nā*es saistījās ar skandāliem un mantas dalīšanu. Tad no mājas pazuda vairākas lietas, tostarp krēsli, galda piederumi, projektors un Gradska mātes portrets.

Lasi vēl: “Tas nav noticis jau 142 gadus”: sinoptiķi stāsta, kas notiks pēc 13. decembra

Aleksandra Gradska mantojums arvien nedod miera viņa radiniekiem.

Leave a Comment