87 gadu vecumā aizsaulē pēkšņi devusies filmu zvaigzne; tuvinieki ir sagrauti

87 gadu vecumā aizsaulē pēkšņi devusies filmu un seriālu zvaigzne. Tuvinieki ir sagrauti un šajā sēru mirklī vēlas pavadīt tikai ģimenes lokā. 

Kā aizsaulē devušies cilvēki sazinās ar sev mīļajiem pēc ezotēriķu viedokļa?

Ezotēriķi un dažādi garīgie pārliecību sistēmas var piedāvāt dažādas perspektīvas par to, kā aizsaulē devušies cilvēki sazinās ar sev mīļajiem. Svarīgi ir atzīmēt, ka šādas idejas un ticējumi nav zinātniski pamatoti un ir daļa no garīgajiem uzskatiem un kultūras tradīcijām. Šeit ir dažas no tām:

Gara pasaule un garu sazināšanās: Daži ezotēriķi un pārliecināti cilvēki uzskata, ka pēc aiziešanas aizsaulē cilvēka dvēsele turpina pastāvēt kā gara vai enerģijas entitāte. Šīs entītijas, uzskata viņi, var mēģināt sazināties ar dzīviem cilvēkiem, izmantojot dažādas pazīmes, signālus vai tiešu enerģijas mijiedarbību.

Mediju un starpnieku izmantošana: Ezotēriskajā pasaulē ir cilvēki, kas tic, ka ir cilvēki ar īpašām spējām, kuras var izmantot, lai sazinātos ar aizsaulē devušos. Šie cilvēki, pazīstami kā mediji vai mediums, tiek uzskatīti par starpniekiem starp dzīvajiem un mirušajiem, spējot uztvert informāciju no gara pasaules.

Rituali un ezotēriskie instrumenti: Daži cilvēki praktizē rituālus, izmantojot ezotēriskos instrumentus, lai veicinātu komunikāciju ar aizsaulē devušajiem. Piemēram, var izmantot taro kartis, kristālus, veltīt meditācijas vai rituālus, lai izsauktu garus vai saņemtu ziņas no aizsaulē devušajiem.

Ir mirusi britu aktrise Šērlija Anna Fīlda. Viņai bija 87 gadi.

Mirusi filmas “Komiķis” zvaigzne. Skumjo vēsti publiskoja Šērlijas tuvinieki.

“Ar lielām skumjām paziņojam, ka svētdien, 10. decembrī, ģimenes un draugu lokā klusi aizgājusi mūžībā Šērlija Anna Fīlda. Šērlijas Annas mums ļoti pietrūks, un viņu atcerēsimies par viņas neiznīcināmo garu un neticamo mantojumu, kas aptver vairāk nekā piecas desmitgades uz skatuves un ekrāna,” laikraksts “The Sun” citē Fīldas ģimenes teikto.

Šērlija Anna Fīlds piedzima 1936. gadā daudzbērnu ģimenē Eseksā. Otrā pasaules kara laikā viņa tika šķirta no radiniekiem un dzīvoja bērnu namā. Šajā laikā aktrises ģimene izjuka. Fīlda pirmo reizi satikās ar tēvu 13 gadu vecumā, bet ar māti atkal satikās 38 gadu vecumā.

 

Pateicoties fotogrāfam, kurš viņu pamanīja, Šērlija 15 gadu vecumā sāka savu karjeru kā pin-up modele. Tajā pašā laikā Fīlda piedalījās skaistumkonkursā un ieguva titulu “Miss Londona”. 1956. gadā viņa filmējās divās filmās, bet pirmo lielāko lomu filmā viņa ieguva trīs gadus vēlāk trillerī “Melnā muzeja šausmas”. Slavu Fīlda iemantoja 19 gadu vecumā pēc filmēšanās filmā “Komiķis”, kur viņas ekrāna partneris bija bijušais Vivjenas Lī vīrs, aktieris Lorenss Olivjē.

Lasi vēl: “Lauku sētas” 10. sezonas uzvarētājs atklāj, ko darīs ar šovā laimēto naudu; oho, kas neredzēts!

Šērlija spēlēja arī filmās “Kara mīlnieks”, “Pusdienlaiks”, “Alfijs”, “Ārsts un viņa māsas”, “Mana skaistā veļas mazgātava”, “Reičelas dosjē”. Viņas pēdējais darbs filmā bija “Triju spēks”, kas iznāca 2011. gadā.

 

Leave a Comment