Eņģelis paņems aiz rokas: Tamāra Globa nosauca galvenos 2024. gada veiksminiekus

Mežāži sasniegs augstumus, pateicoties savai centībai. Šīs zīmes pārstāvji ir pacietīgi un ar neatlaidību gaida, kad viņu darbs nesīs augļus. Un rezultāts pārspēs visas cerības.

Un līdz ar profesionālo sfēru mainīsies arī jūsu personīgā dzīve, kura nesīs daudz pārsteigumu. Jūsu balva būs panākumi, kurus jūs burtiski izstarosiet.

Atgādināsim, ka astroloģija ir viens no vecākajiem zinātnes veidiem, un to praktizējušas daudzas kultūras visā pasaulē. Ir svarīgi uzsvērt, ka astroloģija nav zinātniski pierādīts vai pamatots zinātnes veids.

Lai gan daudzi cilvēki uzskata to par interesantu pašatklāšanās un refleksijas rīku, zinātnieki to uzskata par pseudocienci, jo tam nav zinātniski pamatots mehānisms vai pierādījumi par saikni starp debesu ķermeņu stāvokli un cilvēku dzīvi.

 

Lasi vēl: Meita lūdza pieskatīt mazdēlu, kamēr pati ārstējās Slim**cā. Bet es biju šokā, uzzinot, kādi pienākumi mani sagaida!

Jaungada laimīgo cilvēku sarakstā ir iekļautas Zivis, kuras īstajā laikā iegūs jaunas paziņas. Šie cilvēki kļūs jums par īstiem glābējiem un palīdzēs pacelties no apakšas, jo visi jūsu mēģinājumi ir izgāzušies.

Jūs jutīsieties kā jauna gaisa elpa. Tev atmodīsies vēlme radīt un sasniegt savus mērķus. Un tas nozīmē, ka tagad jūs varat droši paļauties uz labākajiem un pat izveidot savu karjeru. Taču nelieciet visas savas cerības uz paziņām – daudz kas ir atkarīgs no jums pašiem. Jums ir jāsāk rīkoties.

Lasi arī: Laba diena Vēršiem, bet Mežāžus sagaida daudzi izaicinājumi; Dienas horoskops 14. decembrim visām zodiaka zīmēm

 

Leave a Comment