Šeit ir vienkārša un ātra piparkūku recepte, kuru mana ģimene ir ļoti iemīļojusi visos Ziemassvētkos

Šeit ir vienkārša un ātra piparkūku recepte, kas ļauj jums baudīt šīs garšīgās ziemassvētku uzkodas pavisam jaunā garšā un stilā. Mūsu ģimenē ir cieņā. 

 

Ātrā piparkūku recepte:

Sastāvdaļas:

1/2 glāzes medus

1/2 glāzes cukura

100 gr sviesta vai margarīna

1 olas dzeltenums

1 tējkarote cepamā pulvera

1 tējkarote kanēlis

2 glāzes miltu

 

Pagatavošana:

Uzkarsējiet medu, cukuru un sviestu līdz sviests ir izkusis, bet maisījums nav vārījies. Pēc tam atdzesējiet nedaudz. Pievienojiet olas dzeltenumu un rūpīgi samaisiet masu.

Pievienojiet cepamo pulveri, kanēli. Atkal rūpīgi samaisiet. Pakāpeniski pievienojiet miltus, rūpīgi sajaucot masu, līdz iegūsiet viendabīgu ciesto. Mīklu ievietojiet ledusskapī uz 30 minūtēm, lai tā stiprinātos.

Lasi vēl: “Kāpēc tu raud? Neviens nekad tevi nemīlēs tā, kā es tevi mīlu”: Kirkorovs atzinās, kāpēc viņš lūdza Pugačovu apprecēties ar viņu

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem Celsija. Izņemiet mīklu no ledusskapja un veidojiet mazu bumbiņu no mīklas.  Uzklājiet cepamo papīru uz cepešplāksnes, novietojiet bumbiņas uz papīra un uztaisiet plakanu tās ar roku vai paplāti.

Cepiet piparkūkas cepeškrāsnī apmēram 10-12 minūtes vai līdz tās kļūst zeltainas. Izņemiet piparkūkas no cepeškrāsns un atdzesējiet. Tagad jums būs ātras un garšīgas piparkūkas, ko variet dekorēt pēc sava gaumes ar glazūru, šokolādi vai citām piedevām!

Leave a Comment