Eņģelis ar milzu honorāriem: kā tagad dzīvo savulaik skaistākā meitene uz planētas un lūk, kā izskatās tagad!

Tīleina modeles karjeru sāka jau četru gadu vecumā, bet pasaules slavu ieguva 2006.gadā, kad modes žurnāla “Vogue” pielikums “Vogue Enfants” piešķīra viņai pasaulē skaistākās meitenes titulu.

Tikai pāris gadu laikā mazulīte kļuva par vienu no vislabāk apmaksātajām jaunajām modelēm pasaulē.

Tādi ievērojami modes pasaules zīmoli kā “Lacoste”, “Hugo Boss”, “Jean Paul Gaultier”, “Ralph Lauren”, “Massimo Dutti”, “Pull & Bear”, “Paul & Joe Sister” un daudzi citi izvēlējās Tīleinu par savu “seju”. Tomēr viņas karjerā neiztika arī bez skandāliem.

Tas pats “Vogue”, kas palīdzēja daiļavai iegūt pasaules slavu, 2011.gadā publicēja fotosesiju ar tobrīd 10 gadus veco modeli visnotaļ p.i.k.a.n.t.ā. izskatā. “Smags” grims, minisvārki, pieaugušas sievietes frizūra un rotaslietas – tas viss lika Blondo izskatīties vismaz divreiz vecākai.

Bija arī cilvēki, kas asi kritizēja Tīleinas vecākus, norādot, ka viņu atvasei esot n.o.l.a.up.ī.t.a bērnība, jo tā vietā, lai kaut nedaudz paspēlētos ar citiem bērniem pagalmā, viņai bija jāpiedalās neskaitāmās fotosesijās un modes skatēs.

Bet atgriezīsimies mūsdienās – burvīgā meitenīte ir izaugusi un pārvērtusies par ļoti skaistu jaunu sievieti. Tomēr galvu reibinošie panākumi bērnībā nav negatīvi ietekmējuši viņas raksturu.

Lasi vēl: ”Bite” paziņojusi nepatīkamu vēsti saviem klientiem un ne tikai! Tas diemžēl var skart daudzus

Tīleina ir kļuvusi neatkarīga un daudz strādā; viņa joprojām ir veiksmīga modele, kas piedalās “Miu Miu”, “Kenzo”, “Diesel” un daudzu citu zīmolu modes skatēs.

 

Lūk, kā meitene izskatās tagad – lasi tālāk

Leave a Comment